enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3706
EURO
35,0351
ALTIN
2.323,12
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Denizlililerden Kitap Fuarına Yoğun İlgi

Denizlililerden Kitap Fuarına Yoğun İlgi
31.03.2018
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarının resmi açılış töreni bugün gerçekleştirildi. Hafta sonu ve havanın güzel olmasını da fırsat bilen Denizlililer yüzlerce yazar ve yayınevinin yer aldığı Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı’nda buluştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde (EGS) gerçekleştirilen açılış törenine küçük büyük demeden Denizlili kitapseverler akın etti. Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 30 Mart – 8 Nisan tarihleri arasında 10 gün sürecek olan fuara katılım bir hayli fazlaydı. Yüzlerce yazar ve yayınevinlerini konuk eden kitap fuarının 2. gününde yazarların, ziyaretçilerin ve yayınevi temsilcilerinin Ege’nin en büyük kitap fuarı hakkında ki görüşlerini sizler için derledik.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.