enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5564
EURO
34,8514
ALTIN
2.437,32
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Denizlim Gençleri Gençlik Bulumasında Bir Araya Geldi

Denizlim Gençleri Gençlik Bulumasında Bir Araya Geldi
21.11.2017
A+
A-

Denizlim Gençleri Sezonu Açtı

Denizlim Derneği Gençleri geleneksel gençlik buluşmalarını bu sene de gerçekleştirdi. Geçtiğimiz Pazar günü Dernek Binasında gerçekleştirilen buluşmaya çok sayıda üniversiteli ve Dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Denizlim Genç Ekip Başkanı Gülşah Bozkuş

Denizlim Genç Ekip Başkanı Gülşah Bozkuş

Her sene başında Ankara’ya yeni gelen Denizlili üniversite öğrencileri ile tanışmak ve kaynaşmak amacı ile gerçekleştirilen gençlik buluşması bu sene de keyifli bir organizasyonla yapıldı. Denizlim Gençliği’ne yeni katılanların eski üyelerle tanıştığı toplantıda, dernek genç ekip yönetimi adına Genç Ekip Başkanı Gülşah Bozkuş, geçen sene yapılan etkinlikleri anlattı.

Denizlim Zeybek Ekibi Kısa Bir Gösteri Yaptı

Denizlim Zeybek Ekibi Kısa Bir Gösteri Yaptı

Zeybek gösterileri ile şenlenen gençlik buluşmasında öğrenciler tek tek okudukları okulları ve bölümleri hakkında birbirlerine bilgi verdi.

Denizli Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Keysan

Denizlim Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Keysan

Denizlim Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Keysan yaptığı konuşmada buluşmayı organize edenlere teşekkürlerini ileterek, Denizlim Derneği’nin Ankara’daki Denizlililerin evi olduğunu dile getirdi.

“İsteğimiz Gençlerin Yanında Olmak”

Denizlim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Oymak ise yaptığı konuşmada, gençlere olan güvenini dile getirdi. Başkan Oymak şunları dile getirdi:

“Gençlerimizin kendilerini geliştirecek bir ortam yaratmak Dernek olarak en büyük isteğimiz ve hayalimizdi. 2009 yılından bu yana Derneğimiz Genç Ekibinde

Denizlim Derneği Başkanı Hasan Oymak

Denizlim Derneği Başkanı Hasan Oymak

bulunup şimdi protokol sıralarında bulunan gençlerimiz, bu hayalimizin gerçekleştiğini bizlere gösteriyor. Bunu sağlamış olmak bizler için gurur verici. Şimdi öğrencilik yıllarında burada bizimle, bulunan gençlerimiz 5 sene, 10 sene sonra protokol koltuklarında oturacaklar. Yeni gençlerimizin de öğrencilik yıllarından sonra bu koltukları hak edeceğinden şüphemiz yok.

Gülşah arkadaşımızın sunumunda da gördük ki Ankara’nın pek çok üniversitesinden öğrenci arkadaşımız var. Ve yine gördük ki mezun olup giden arkadaşlarımız önemli konumlarda işe başlamış. Bu arkadaşlarımızla bağlarımız da kopmamış. Buradaki arkadaşlarımız da ilerleyen senelerde protokolümüzün kıymetli insanlarından olacaklar. Bizim istediğimiz ise bu süreçte hem gençlerimizin yanında olmak hem de hemşerilik bağlarımız ile bir birimizin elinden tutmak.”

Denizlim Genç Ekibi Yönetim Kurulu

Denizlim Genç Ekibi Yönetim Kurulu

Gençler Projelerle Yürüyecek

Denizlim Genç Ekibi gerçekleştirdiği sosyal etkinliklerin yanı sıra bu sene Gençlik ve Spor Bakanlığı ve AB projeleri ile ilgili çalışmalar yürütecek. Bunlarla birlikte kişisel gelişimlerine destek amacı ile kariyer günleri, meserret sohbetleri ve kurum gezileri organize edecekler.

Denizlim Gençleri

Denizlim Gençleri

Denizlim Gençleri sosyal bir etkinlik olarak önümüzdeki hafta sonu Türkiye’nin Oskar adayı olan ve gerçek bir hikayeye dayanan “Ayla” filmini sinemada izleyecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.