enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5735
EURO
34,8792
ALTIN
2.436,02
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Denizli’nin Gündemi Honaz’daki Kayıp Gençler

Denizli’nin Gündemi Honaz’daki Kayıp Gençler
14.11.2017
A+
A-

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde kaybolan 2 gencin arama çalışmaları sürerken yeni iddialar ortaya çıktı. Müge Anlı’nın sunumu ile ATV’de yayınlanan programda konu üzerine bir kadın telefonla bağlanarak bir iddia’da bulundu. Kadın;”Eşimin işyerinde Fatih’i tanıyanlar var. Fatih onlara, ‘diğerlerini de temizlemeden teslim olmayacağım’ demiş” dedi.

”Kadavra köpekleriyle aranıyorlardı”

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde 18 Ekim’den bu yana kayıp olan Murat Uğur Pınarbaş’ın ailesi ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programına çıkıp oğullarını arayınca çok ilginç detaylar ortaya çıktı ve bu olay Türkiye gündemine oturdu. İddiaya göre, (bazı kişilerin soyadlarını soruşturma gereği yazamayacağız) 29 yaşındaki Mehmet Uğur Pınarbaş 18 Ekim akşamı saat 20:30’da dışarı çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Her yerde aranmasına rağmen bir izi bulunamayan genç adamın ailesi oğullarını bulmak için Müge Anlı’dan yardım isteyince olay içerisinde olay ortaya çıktı. Yine iddiaya göre, Fatih isimli bir şahsın babası oğlunun Rus eşi ile Murat Uğur Pınarbaş’ında aralarında olduğu 8 kişinin birlikte olduğunu söyledi. Bu durum üzerine Fatih, Rus eşini dövdü ve Halasına bıraktı. Çift bir süre sonra boşandı ama Fatih, ‘o ismi geçen 8 kişiyi bulacağım ve temizleyeceğim’ diyerek evden ayrıldı. Aradan geçen zaman içerisinde Honaz’da ilginç bir kayıp vakası yaşandı. İlk olarak 30 Haziran’da yeni evli ve eşi şimdi 7 aylık hamile olan 36 yaşındaki Soner Kızılırmak, evden para çekmeye gidiyorum diye çıktı ve kayıplara karıştı.O gün bu gündür tüm aramalara rağmen Soner Kızılırmak’tan bir ize rastlanılmamıştı. Kayıp gençler Ankara’dan gelen kadavra arama köpekleri ile aranıyordu.

”6 kişi listede”

Konu ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programa bir kadın telefonla başlanarak;””Eşimin işyerinde Fatih’i tanıyanlar var. Fatih onlara, ‘diğerlerini de temizlemeden teslim olmayacağım’ demiş” dedi. Bu iddianın ardından Honaz’da ismi listede olan kişiler paniğe kapıldı. Müge Anlı bu kişilerin polisten koruma talep etmesini istedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.