enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3181
EURO
35,1379
ALTIN
2.293,12
BIST
9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Denizli’nin Yemek Kültürünü Değiştirecek Restaurant Açıldı

Denizli’nin Yemek Kültürünü Değiştirecek Restaurant Açıldı
30.05.2018
A+
A-

Denizli’nin yemek kültürünü değiştirecek Marinext Fish Fastfood, Çınar Eflatun Sokak’ta ziyaretçilerini bekliyor.

Derya Erol ve Tuncay Erol çifti, Su Ürünleri Mühendisliği’nden mezun olup; balık sektörüne 18 yıldır hizmet verdikten sonra, Denizli’de yemek kültürü üzerine iddialı bir giriş yaptı.

Hedefleri: Denizli’ye Balığı Öğretmek

Marinext Fish Fast Food’u açmadan önce balık ihracatı üzerine çalışan çift, iç piyasaya hizmet vermek amacıyla işletmelerini kurduklarını ve Denizli’de balık kültürü oluşturmak istediklerini belirtti. Tuncay Erol,  “Bu sektörü Denizli’ye balığı öğretmek için hedefledik. Nasip olursa, zincir mağazaları şeklinde de genişlemeyi düşünüyoruz. Türkiye’de ki balık tüketimi şu an kişi başı 6 kilo civarlarında, biz bunu daha yukarılara taşıyıp; sağlıklı beslenme şeklini bir şekilde öğretmeyi hedefliyoruz” dedi.

Fikir aşamasında tek başına olmadıklarını dile getiren Erol, “Bu fikir bizim ortaklık kurarak açtığımız bir şirket burası. Diğer ortağımız da ‘Yavuzlar’. Hem balık çiftliği hem de fabrika var. Ulaşım konusunda bunu genişletip daha da büyük kitleleri hedefledik” sözleriyle pazar paylarını yüksek tuttuklarını belirtti.

Ürünlerinin nereden temin edildiğini de ifade eden Erol, “Balıkları şu an Dazkırı’da bulunan kendi fabrikamızdan ve burada üretilmeyen balıkları da Antalya ve ya İzmir’den temin ediyoruz” şeklinde açıkladı.

Geniş yelpazeli bir menüye sahip olduklarını Derya Erol, “Ürünlerimiz olarak deniz mahsülleri ve tatlı su ürünlerini satıyoruz. Ürün çeşitlerimiz ise; balıklı pizza, ahtapot güveci, alabalığı, levrek ızgara, çipura ızgara, menüye yeni eklediğimiz balık çorba ekmek arası ve porsiyon olarak müşterilerine servis yapmakta. Ürün yelpazesini geniş tutarak, geniş kitleleri hedefledik” dedi.

Alabalık Fümeyi Bir de Burada Deneyin

Her gittiğiniz lokantanın menüsünde olmazsa olmaz bir lezzet vardır. Marinext’in de olmazsa olmaz ve en özel lezzetini de işletme sahiplerinden Derya Erol, “Alabalık fümeyi tavsiye ediyoruz. Kendi fabrikamızda üretiliyor ve bize temin ediliyor. Biz bunu yurtdışına da gönderiyoruz. Gelen müşterilerimiz bizde alabalık fümeyi yemelerini tavsiye ediyorum” sözleriyle açıkladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.