enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3068
EURO
35,0599
ALTIN
2.307,54
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Denizlispor, Altay’a Konuk Olacak

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig 10.hafta mücadelesinde deplasmanda İzmir temsilcisi Altay’a konuk olacak. Maç öncesinde iki takım hakkında son gelişmeleri, muhtemel 11’leri sizler için hazırladık.

Denizlispor, Altay’a Konuk Olacak
A+
A-

Spor Toto 1.Lig 10. hafta mücadelesinde Denizlispor deplasmanda Altay ile karşılaşacak. 26 Ekim Cuma günü (yarın) İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak maçın başlama saati 19:00. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Onur Özütoprak yönetecek. Özütoprak’ın yardımcılıklarını Kemal Mavi, Hasan Hüseyin Tetik yapacak. Maçın 4. hakemi ise Sinan Dereci olacak.

DENİZLİSPOR İLDİZ İLE İYİ BAŞLADI

Lige verilen milli takım arasında teknik direktörlük değişikliğine giden Denizlispor’da takımın başına geçen Yücel İldiz ilk maçında Afjet Afyonspor karşısında sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Görevi süresince takıma ivme kazandırma sözü veren İldiz’in Denizlispor’u 10. haftada Altay’a konuk olacak.

ZİYA SAKATLANDI

Denizlispor’da son haftaların formda oyuncusu Ziya Alkurt sakatlandı. Kasığında yırtık tespit edilen Ziya’nın tedavisi başlarken en az 3 maçı kaçırması bekleniyor. Takımda Mbamba geçtiğimiz hafta tekrar sahalara dönerken, milli takım arası öncesi sakatlanan Burak Altıparmak’ın da iyileştiği edinilen bilgiler arasında. Denizlispor’un Altay maçı öncesinde takımdaki tek eksiği Ziya Alkurt.

AFYON MAÇININ PRİMLERİ ÖDENDİ, ALTAY MAÇININ PRİMLERİ BELİRLENDİ

Denizlispor’un Afjet Afyonspor maçı primleri kişi başı 6 bin TL olacak şekilde toplamda 160 bin TL olarak ödendi. Yönetim Kurulu Altay maçı primini 8 bin TL olarak belirledi. Denizlispor kafilesi bugün sabah son antrenmanını Denizli’de gerçekleştirecek ve 13.30da İzmir’e hareket ederek Hilton Otel’de kampa girecek. Denizlispor’un Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, Cuma günü İzmir’de oynanacak olan Altay karşılaşmasına imkanlar dahilinde otobüsler kaldıracaklarının müjdesini verdi.

ALTAY İÇ SAHADA FORMSUZ

Ligin yeni ekiplerinden Altay, ligde çıktığı 9 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Ligde 4 maçı kendi evinde oynayan Altay bu maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 9 maçta 14 gol atan Altay kalesinde sadece 7 gol görerek kısmen başarılı bir defansif performans sergiledi.

ALTAY’I UZUN BİR YOL BEKLİYOR

Spor Toto 1. Lig’de cuma akşamı Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Altay’ı, yolculuklar bir hayli zorlayacak. Siyah-beyazlılar 6 günde 3 bin 944 km yolculuk yapacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kardemir Karabükspor’u devirerek 5 maçlık kötü seriyi sonlandıran Altay’da cuma günü oynanacak olan Denizlispor maçının hazırlıkları devam ediyor. Bu maçta galibiyet hedefleyen İzmir ekibinin, sonrasında en büyük rakiplerinden biri yolculuk olacak. Türkiye Kupası maçında Kastamonu’ya, lig maçında ise Gaziantep’e gidecek Altay, 6 günde 3 bin 944 km mesafe katedecek.

KAPPEL DENİZLİSPOR’A KARŞI

Altay’ın yeni sezon öncesi Denizlispor’dan kadrosuna kattığı Leandro Kappel ilk defa Denizlispor’a karşı forma giyecek.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Denizlispor ve Altay tarihlerinde 25 resmi maçta karşılaştılar. Bu maçlarda Denizlispor 11 maçta galip gelirken, Altay 6 maçta sahadan galip ayrıldı. 8 Maç ise beraberlikle sonuçlandı. Denizlispor bu maçlarda 38 gol bulurken, Altay 25 kez fileleri havalandırdı.

MUHTEMEL 11’LER

Denizlispor’un maça; Adam Stackhowiak- Alperen Babacan, Tahacan Velioğlu, Abdülkerim Bardakçı, Keremcan Akyüz, Deniz Vural, İsmail Aissati, Recep Niyaz, Burak Çalık, Muhammet Himmet Ertürk (Gökhan Süzen) ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıkması bekleniyor.

Altay’ın ise; Emre Koyuncu, İvan İvanov, Gençer Cansev, Yasin Palaz, Özgür Özkaya, Ferhat Çulcuoğlu, Atakan Çankaya, Tevfik Altındağ, Adnan Aganovic, Leandro Kappel ve Marco Paixao 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.