enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3712
EURO
34,9854
ALTIN
2.326,10
BIST
9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Denizlispor Altınordu Deplasmanına Çıkacak

Denizlispor Altınordu Deplasmanına Çıkacak
A+
A-

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 27. hafta karşılaşmasında hafta sonu deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde iki takım hakkındaki son gelişmeler bu haberde derledik.

Denizlispor ligin 27. haftasında Cumartesi günü saat 15:30’da Bornova Stadı’nda Altınordu’ya konuk olacak. Karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar’ın yardımcılıklarını Soner Maraş ve Emrah Ünal yapacak. Maçın 4. hakemi ise Mert Güzenge.

Denizlispor Düşme Hattından Kurtulmak istiyor

Denizlispor geçtiğimiz hafta aldığı Erzurumspor galibiyeti ile ligde puanını 30’a çıkardı.En yakın rakibi olan Eskişehirspor ile puan farkını 1’e indirdi. Denizlispor Altınordu deplasmanından puan veya puanlarla dönerek rakibi Eskişehirspor’un zorlu Ankaragücü deplasmanına çıkacağı haftada avantaj yakalamak istiyor. Denizlispor’un 2 puan önündeki Samsunspor bu hafta kendi evinde Boluspor’u ağırlarken, 3 puan önündeki Adanaspor ise lider Çaykur Rize deplasmanına konuk olacak.

Denizlispor’da eksikler var

Denizlispor kritik karşılaşma öncesinde sakatlıkların ve cezalı oyuncuların sıkıntısını yaşıyor. Denizlispor’da kaptan Cenk Güvenç ve Burak Altıparmak B.B Erzurumspor karşılaşmalarında gördükleri sarı kartlardan dolayı cezalı duruma düştüler. Denizlispor’da yine aynı maçta sakatlanan Ziya ve Keremcan’ın durumları ise belirsizliği koruyor. İki oyuncunun riske edilmeyeceği gelen bilgiler arasında, Gazişehir Gaziantep deplasmanında sakatlanan takımla antrenmanlara başlayan Patrick Eze için ise Fatih Tekke dün yaptığı açıklamada riske etmeyeceklerini açıkladı.

Altınordu Formda

Denizlispor’u kendi evinde ağırlayacak Altınordu, geçtiğimiz haftayı Eskişehirspor galibiyeti ile kapattı. Güçlü rakibini 4-2’lik skorla mağlup eden Ege temsilcisi haftayı 4. sırada play-off potasında kapattı.Altınordu son 3 maçta 3 galibyet alarak bir seri yakaladı.

Altınordu’da Eksik Var

Altınordu’da Eskişehirspor maçında gördüğü sarı kartla sınırı aşan Erdoğan Yeşilyurt Denizlispor maçında sahada yerini alamayacak.

İki Takım Arasındaki Rekabet

İki takım tarihlerinde 24 resmi maçta karşılaştı. 24 karşılaşmada Denizlispor 8 karşılaşmadan galip ayrılırken, Altınordu 6 karşılaşmayı kazandı. İki takım 10 karşılaşmada ise yenişemedi.

Muhtemel 11’ler

Denizlispor’un maça;Asil Kaan Güler,Taşkın İlter,Darko Lazic,Alperen Babacan,Alperen Yazıcı(Keremcan),Hasan Kılıç,Berkan Afşarlı(Barış Örücü), İsmail Aissati, Leandro Kappel, İsmail Haktan Odabaşı ve Mehmet Akyüz 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Altınordu ise;Erce Kardeşler,Uğur Arslan Kuru,Hasan Hatipoğlu,Serkan Göksu,Ali Mert Aydın,Kerim Avcı,Yusuf Acer,Barış Alıcı,Berkay Samancı,Murat Uçar ve Mirkan Aydın   11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.