enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5113
EURO
34,9470
ALTIN
2.435,37
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Denizlispor eski başkanı konkordato ilan etti

Denizlispor eski başkanlarından, Hasan Kıbrıslıoğlu şahsına ve yönetim kurulu başkanı olduğu Kıbrıslıoğlu İletişim Hizmetleri Şirketi için 3 ay süreyle konkordato kararı alındı.

Denizlispor eski başkanı konkordato ilan etti
05.09.2019
A+
A-

Denizli’de konkordato ilan edenlere bir yenisi daha eklendi. Denizlispor’da 2 dönem başkanlık yapmış olan Hasan Kıbrıslıoğlu şahsına ve sahibi olduğu Kıbrıslıoğlu İletişim Hizmetleri Şirketi konkordato ilan etti. Konuyla ilgili yapılan bildiride; Hasan Kıbrıslıoğlu ve Davacı Kıbrıslıoğlu İletişim Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 21/08/2019 tarihinden başlamak üzere 3 Ay Süre İle Geçici Mühlet Kararı verildi. davacı şirketin sunmuş olduğu tablolardaki alacak sayısı ve alacak miktarları da göz önünde bulundurularak davacı şirkete geçici komiser olarak; Konkordato uzmanı Av.Sabahattin Yıldız, SMMM (bağımsız denetçi) Bülent Tezcan,elektrik elektronik müh. Faruk sevinç’in görevlendirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.