enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5488
EURO
34,8698
ALTIN
2.427,46
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Denizlispor Teknik Direktörü İldiz, Altay Galibiyetinin Ardından Konuştu

Spor Toto 1. Lig 10’ncu hafta mücadelesinde deplasmanda Altay’ın 3-1’lik skorla mağlup eden Denizlispor’da teknik direktör Yücel İldiz maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Denizlispor Teknik Direktörü İldiz, Altay Galibiyetinin Ardından Konuştu
A+
A-

Denizlispor’un deplasmanda aldığı 3 puanın ardından açıklamalarda bulunan Yücel İldiz;”Milli takım arasında Denizlispor’da göreve başladık. Elimizden geldiğince takımda olumlu bir hava yaratmaya çalıştık. Geçen hafta Denizli seyircisinin de bütünleşmesi ile beraber 3-0’lık bir galibiyet aldık. Ardıdan yöneticisi, futbolcusu camiada olumlu bir hava esti. Bu havayı bugün burada devam ettirmek istiyorduk.”dedi.

”ÇOK DAHA FARKLI BİR SKORLA KAZANABİLİRDİK”

Maçı değerlendiren İldiz;”Geçen hafta 3-0’lık skora rağmen Afyonspor maçında yaptığımız savuma hatalarını bugün burada yapmamayı istiyorduk. Çünkü Altay zorlu bir ekipti. Nitekim maçın ilk yarısına baktığımızda maç çok zorlu başladı ve deplasmanda yemememiz gereken kontradan bir gol yedik. Oyuna iyi başlamamıza,direkten dönen toplarımız varken golü yedikten sonra kısa bir süre bocaladık. Daha sonra tekrar oyunumuza dönerek beraberlik golünü bulduk. Öne geçtiğimiz golü bulduk. İlk yarı zorlu geçti. İkinci yarıda üçüncü golü bulduktan sonra maç tamamen lehimize döndü. Çok daha farklı bir skorla kazanabilirdik.”dedi.

”TAKIM SAVUNMASINDAKİ ZAAFLARI GİDERDİKTEN SONRA DAHA İYİ BİR DENİZLİSPOR İZLETECEĞİZ”

Daha iyi bir Denizlispor sözü veren İldiz;”Altay takımını iyi mücadelesinden dolayı kutluyorum. Sert bir takım olan Altay’a karşı 3 golle 3 puan aldık. Geçen haftaki savunma hatalarını daha aza indirdik ama yine yaptık. Takım savunmasındaki zaafları giderdikten sonra inşallah daha iyi bir Denizlispor izleteceğiz. Şuanda gidişatımız iyi ama iyi giderken de eksiklerimizi görmemiz lazım.”ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.