enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4264
EURO
34,4485
ALTIN
2.486,80
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Açık
21°C

Deplasman Masrafları Başer’den

Deplasman Masrafları Başer’den
A+
A-

Denizli’de Yedeks Tekstil’in yönetim kurulu başkanı iş adamı Seyfi Başer, Denizlisspor’un deplasman masraflarından birini üstlendi.

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve başkan yardımcısı Taner Atilla, hayırsever iş adamı Seyfi Başer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başer sohbetin ardından 25 bin TL kulübe sponsor olarak, deplasmanlardan birini de üstlendi.

”Başarının geleceğine inanıyorum”

İş adamı Başer, “İki hafta üst üste alınan mağlubiyetler çok üzücü olsa da mevcut kadronun geçen sene iyi işlere imza attığını biliyoruz. Ben başarının geleceğine inanıyorum. Takımımıza destek olmak amacıyla 25 bin TL değerinde bir deplasmanınızı üstlenmek istiyorum” dedi. Başer’e teşekkür edene başkan Üstek, ” Aldığımız mağlubiyetler bizleri çok üzse de takımımız elinden geleni yaparak tekrardan başarıya ulaşacaktır. Oyuncularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. En yakın zamanda seri galibiyetler alarak toparlanmak istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.