enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Dev Projede Antalya-İzmir istikameti de trafiğe açıldı

Dev Projede Antalya-İzmir istikameti de trafiğe açıldı
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin tamamlama aşamasına getirdiği Üçgen Köprülü Kavşakları projesinde İzmir-Antalya ve Ankara-Antalya gidiş istikametinin trafiğe açılmasının ardından Antalya-İzmir istikameti de trafiğe açıldı.

Denizlililerin uzun yıllardır hayalini kurduğu, İzmir, Ankara ve Antalya karayollarının kesişim noktasında bulunan Üçgen Köprülü Kavşakları projesi sona doğru yaklaşıyor. Vatandaşların trafik çilesine bir an önce son vermek için gece gündüz çalışan Denizli Büyükşehir Belediyesi, İzmir-Antalya ve Ankara-Antalya gidiş yönünü trafiğe açmasının ardından Antalya-İzmir istikametini de trafiğe açtı. 17 ayaktan oluşan 2 şeritli ve toplam 838 metreden oluşan viyadüğün tamamlanması ve bağlantı yollarının yapılması ile birlikte İzmir-Antalya ve Antalya-İzmir istikametleri kesintisiz ulaşımla tanıştı. Üçgen Köprülü Kavşakları projesinde yapılan bu açılış ile birlikte İzmir ve Antalya Karayolları geliş-gidiş istikametinde trafiğe açılmış oldu.

Ankara-Denizli ulaşımı yan yollardan sağlanıyor

Öte yandan Ankara-Denizli istikameti ulaşımı da yan yollardan sağlanmaya başladı. Ankara’dan gelen araçların Otogar ve Denizli merkez yönüne ulaşımı yan yollardan sağlanıyor.  Üçgen Köprülü Kavşakları Projesi’nde Denizli-Ankara ve Ankara-Denizli ulaşımını sağlayacak tünellerde de sona gelindiği işaret edildi. Tünellerin perde imalatlarının tamamlandığı kaydedilirken, duvar traverten kaplama çalışmalarının ve dolgu işlemlerinin sürdüğü, kısa süre sonra ise asfaltlama işlemlerine başlanacağı belirtildi.

Kesintisiz ulaşım

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin şehir içi ve şehirler arası trafiğinde ana arter konumunda olan Üçgen Köprülü Kavşaklarının tamamlanmasıyla birlikte trafikte büyük bir sıkıntının geride kalacağını söyledi. Bir süre önce İzmir-Antalya ve Ankara-Antalya gidiş yönü istikametlerinin trafiğe açıldığını kaydeden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: “Denizli’nin ilk ard germe tekniği ile yapılan viyadüklerimizi tamamlayarak İzmir ve Antalya yönlerini trafiğe açtık. Vatandaşlarımız bu yönlere artık bekleme yapmadan seyahat edebiliyor. Denizlimize hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah diğer yollarımızı da kısa süre içinde hizmete alacağız.”

Hal Köprülü Kavşağı da açılıyor

Denizli’nin en büyük sorununun trafik olduğunu, bunu çözebilmek için kentin 4 bir tarafından milyonlarca liralık ulaşım yatırımı yaptıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, İzmir-Denizli istikametinde trafiğe açtıkları Hal Köprülü Kavşağını da bir kaç gün içinde çift yönlü olarak trafiğe açacaklarının müjdesini verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.