enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4226
EURO
34,4895
ALTIN
2.484,86
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

DTB Üyeleri Çivril’de Toplandı

DTB Üyeleri Çivril’de Toplandı

Denizli Ticaret Borsası, üyeleri ile toplantı gerçekleştirerek, üyelerini Borsa’nın çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Toplantıda, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (GTHB) yetkilileri, kurumlarının hibe, teşvik ve destek programlarıyla ilgili Borsa üyelerine bilgilendirmelerde bulundu.

Denizli Ticaret Borsa’nın Baklan, Bekilli, Çal ve Çivril ilçelerindeki üyelerini kapsayan toplantı Çivril 75. Yıl Halk Kütüphanesi’nde gerçekleşti. Toplantıda Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, GTHB İl Müdürü Yılmaz Erkaya, TKDK İl Koordinatörü Murat Kar ve Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Hibe, teşvik ve destek programları anlatıldı

TKDK ve GTHB yetkilileri, kurumlarının sağladığı hibe, teşvik ve destek programlarını anlatırken üyelerden gelen soruları yanıtladı. Üyeler yararlanmak istedikleri hibe, teşvik ve destek programları ile ilgili detaylı bilgiler aldı.

Toplanın son kısmında söz alan DTB Başkanı İbrahim Tefenlili Borsa’nın çalışmaları hakkında üyeleri aydınlatırken, üyelerden gelen görüş ve önerileri dinledi. Başkan Tefenlili, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, Meclisi ve Personeli olarak üyelerinin gelişmesi, kapasitelerinin artması için çalıştıklarını vurgularken, Borsa’nın hizmet kalitesinin artması için üyelerinin görüş ve önerilerine büyük önem verdiklerini ifade etti. Başkan Tefenlili üye toplantılarına devam edeceklerini belirtti.

Üyeler, bilgilendirmeler için yetkililere teşekkür ederken Borsa’nın organize ettiği bu toplantı için memnuniyetlerini dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.