enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5854
EURO
34,7959
ALTIN
2.511,26
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

DTO Başkanı Erdoğan, 19 Mayıs’ta gençlere olan inancını dile getirdi

DTO Başkanı Erdoğan, 19 Mayıs’ta gençlere olan inancını dile getirdi
19.05.2018
A+
A-

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladığı mesajında, “Kendini çağın gereklerine göre yetiştirmiş gençlerimizin azmi ve inancıyla, tarihe yön veren büyük ve güçlü Türkiye’ye daha çabuk ulaşacağız. Biz de gençlerimize yönelik yatırımlarla, bu zorlu yolda onları yalnız bırakmayacağız!” dedi.

Denizli Tüccar, Sanayici ve İş Adamları Platformu Dönem Sözcüsü ve DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Başkan Erdoğan, gençlerin sorumlulukları ile toplumsal birlik ve beraberliğin önemini vurguladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Gençlerimiz, ülkemizin yarınlarını emanet ettiğimiz doğal hazinemizdir. Onların, iyi yetişmiş bireyler olarak üretim ve idarede yer alması, ülkemizin yarınlarının da garanti altına alınması demektir! ‘Milletinin varlığı ve vatanını korumak uğruna 15 yaşında cepheye koşan bir neslin devamı’ dediğimiz gençliğimizin, 15 temmuzda vatana ihanet ederek tank, top, tüfek hatta uçakla halkımızın üstüne yürümüş darbecileri püskürtüp, ülkesini ve istiklalini kimselere vermemiş olmasıyla gurur duyuyoruz. İşte tam bu bilinçle, devleti ve milleti için daha fazla çalışıp, daha çok okuyup, çağın gereklerine göre kendini donatan bir Türk Gençliği, bundan sonra da her türlü zorluğun üstesinden gelecektir… Milletçe daha güçlü ve büyük Türkiye yolunda attığımız adımları, gençliğinin de verdiği dinamizmle milli bir koşuya dönüştürecektir! İnanıyorum ki; gençlerimizin azmi ve inancıyla, milletçe birlik ve beraberlik içinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği milli kültürümüzü muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma yolunda emin adımlarla ilerleyecek, tarihe yön veren büyük ve güçlü Türkiye’ye daha çabuk ulaşacağız. Biz de gençlerimize yönelik yatırımlarla, bu zorlu yolda onları yalnız bırakmayacağız! Başta Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere, vatanının bağımsızlığı için milletine hayatını hediye etmiş şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor; bir karış bile olsa aziz vatan toprağına karşılık ömrünün en güzel çağında canını hiçe saymış yiğit Mehmetçiklerimiz ile gazilerimize de şükranlarımızı sunuyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı kutluyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.