enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3706
EURO
35,0351
ALTIN
2.323,12
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Anneler Günü’nü kutladı

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Anneler Günü’nü kutladı
12.05.2018
A+
A-

Denizli Ticaret Odası(DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Anneler Günü’nü kutladığı yazılı mesajında, “Anne emektir; fedakarlıktır! Anne, vefadır! Anne, karşılıksız sevgidir! Bizi biz yapan değerlerin şekillenip karakterimize yerleşmesindeki en büyük çaba ve katkının sahibidir. Hepsinin Anneler Günü’nü kutluyor, eşleri ve evlatlarıyla güzel günler diliyorum” dedi.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajında, annelerin toplumun temel direği olduğunu belirtti. Kendini yetişirmiş annelerin elinde şekillenecek sağlıklı bireylerin, toplumun daha sağlam ve daha iyi bir hale gelmesinin yegâne dayanağı olduğuna dikkat çekti. Başkan Erdoğan, “Anne emektir; fedakarlıktır! Anne, vefadır! Anne, karşılıksız sevgidir! Bizi biz yapan değerlerin şekillenip karakterimize yerleşmesindeki en büyük çaba ve katkının sahibidir. Onun çabasına paha biçilemez… Çocuğu için yaptıklarının tek karşılığı olabilir; o da Peygamber Efendimizin şu güzel müjdesidir: ‘Cennet, anaların ayakları altındadır!’. Dilerim, hakkını vererek o mübarek mertebeye erişebiliriz. Sağlıklı bireyler, sağlam toplumların temelidir. Çocukların iyi yetişmesi, toplumun da iyi olması demektir. O nedenle, annelerimiz milletimizin temel direğidir! Tüm dünya biliyor ki; Türk kadını güçlüdür! Her daim yoldaştır; yükü paylaşandır. Bizler işte bu bilinçle, özellikle genç annelerin ya da anne adaylarının kendini iyi yetiştirmiş, verimli bireyler olmasını önemsiyoruz; iş yapabilme potansiyellerini geliştirmeye yönelik faaliyetlerde bulunuyoruz. Girişimci ruhlarını harekete geçirebilmek için, girişimcilik eğitimi ve meslek edindirme eğitimleri veriyoruz. İstekli olanlarına, öncelikli ve en önemli işi olarak kabul ettiği annelik vazifesinin yanında, hayatın ve ekonominin de bizzat içinde yer almasının yolunu açmaya çalışıyoruz! Bu vesileyle, hepsinin Anneler Günü’nü kutluyor, eşleri ve evlatlarıyla güzel günler diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.