enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3645
EURO
34,9594
ALTIN
2.324,26
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Drone Gören Kadın Ne Yapacağını Şaşırdı

Denizli’de yerel bir televizyon kanalının haber çekimi sırasında kullandığı drone’u gören bir kadın şaşkına döndü. Yolda yürürken üzerinde drone’un uçtuğunu fark eden kadın koşarak ağaçların arasına saklanmaya çalıştı.

Drone Gören Kadın Ne Yapacağını Şaşırdı
08.11.2018
A+
A-

Denizli’nin yerel bir televizyon kanalının haber çalışması için gittiği Çameli ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Kanalın kameramanı haber çalışması için Sofular Mahallesi’nde drone ile görüntü çekmeye başladı. Çekimler sırasında, havada drone’u gören bir kadın şaşkına döndü. Üzerinde uçan cismin ne olduğuna anlam veremeyen kadın, bir anda koşmaya başladı. Hızlıca ağaçların arasına koşan kadın, drone’dan saklanmaya çalıştı.

DRONE NEDİR?

Drone, bir uzaktan kumanda ya da yazılımsal yönetim ile kolayca yönlendirilebilen İnsansız Hava Aracı’dır (İHA). Havadan görüntülemelerde helikopter gideri ve pilot maliyeti olmadığı için prodüksiyon giderlerini yarı yarıya düşüren ve askeri kontrol mekanizmalarını kolaylaştıran Drone, Türkiye genelinde birçok iş için kullanılmaktadır.

İHA- Denizli

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.