enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3635
EURO
34,9543
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Eğitim İçin El Ele de 10. dönem tamamlandı

Eğitim İçin El Ele de 10. dönem tamamlandı
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için hayata geçirdiği Eğitim İçin El Ele Projesi’nde 10’ncu dönem sona erdi. İsteyen herkesin ücretsiz olarak katıldığı proje ile 10 yılda 3 bin 800 öğrenci sınavlara hazırlandı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından 2008 yılında hayata geçirilen Eğitim İçin El Ele Projesi 10’uncu dönemini tamamladı. Servergazi Değirmen Restoran’da düzenlenen projenin kapanış programına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak ve gönüllü eğitmenler katıldı. Gençlik Meclisi Başkanı Sak, projenin tamamen gönüllülük esasına dayalı olduğunu belirterek, üniversite son sınıf öğrencilerinin eğitmenliğinde 10 yılda 3 bin 800 öğrencinin sınavlara hazırlandığını kaydetti. Projenin başarı çıtasını her geçen gün yükselterek çok sayıda gencin istedikleri üniversiteyi kazandığını ifade eden Sak, “Biz gençlere bu fırsatı ve desteği veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

10. yıl pastası kesildi

Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ise, 10 yıl önce başlatılan projenin, halkalarına her geçen gün bir yenisinin eklendiği belirtti. Gönüllü eğitmenlerin davranışlarının takdire şayan olduğunu vurgulayan Otaklı, “Sizler zamanlarınızı eğlenmek, gezmek yerine bilgilerinizi sınavlara hazırlanan gençlerle paylaştınız. Denizli Büyükşehir Belediyemiz tarafından sunulan bu imkan bir çok vatandaşımıza ışık tuttu. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirilen projemiz diğer illere de örnek olmuştur. Binlerce öğrencimiz başarı oranını yükseltti. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak eğitimin ve eğitimcinin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından gönüllü eğitmenlere katılım belgeleri verilerek 10. yıl pastası kesildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.