enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3241
EURO
34,9742
ALTIN
2.312,74
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Enerji Devi DGC Yönetimine Açıkladı

Enerji Devi DGC Yönetimine Açıkladı
A+
A-

Denizli Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Bereket Enerji’nin ortakları Ceyhan Saldanlı ve Ali Yağlı ile bir araya geldi. Ziyaretin gündeminde enerji devinin yeni projelerinin yanı sıra Denizli Gazeteciler Cemiyeti ile ilişkilerin geliştirilmesi gibi konular da vardı. Ceyhan Saldanlı, 2018 yılı içinde güneş enerji panellerinin ilk yerli hücresini üretmeye başlayacaklarını açıkladı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti yönetimi daha aktif olarak geçirilmeyi planladıkları 2018 yılının hazırlıklarını sürdürüyor.  Cemiyet ile kentin önemli dinamikleri arasındaki işbirliğinin arttırılması üzerine bir dizi ziyaret gerçekleştirmeye başlayan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, önceki gün Vali Hasan Karahan’ı ziyaret etmişti. DGC Yönetimi dün de Denizli’nin enerji devi Bereket Enerji’nin iki ortağı, Ceyhan Saldanlı ve Ali Yağlı’nın konuğu oldu. Başarılı iş adamlarıyla dev şirketin son durumu ve yeni projeleri üzerine sohbet eden Osman Nuri Boyacı başkanlığındaki gazeteciler, DGC’nin Bereket Holding ile ilişkilerinin geliştirilmesi üzerine görüş alışverişinde bulundu.

‘Heyecan ve Çaba İçindesiniz”

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Denizli’nin en önemli sektörlerinden biri olan medya çalışanlarının, dolayısıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin mesleki donanımlarını arttırmak, çalışmalarını teşvik etmek ve katkı sağlamak adına projeleri imkanlar doğrultusunda hayata geçirmek istediklerini belirtti.  Biliyoruz ki şehrimizin daha iyi tanıtılması, anlatılması adına en az bizim kadar sizler de yani kentin diğer dinamikleri de heyecan ve çaba içindesiniz” diye konuştu. Türkiye’nin enerji sektöründe zirveye oynayan Denizlili bir firmanın, bu şehir için gurur kaynağı olduğunun altını çizen Başkan Boyacı, Saldanlı ve Yağlı’ya başarılı çalışmaların devamı temennisinde bulundu.

2 bin 500 Megawatt’a çıkacak

Uzun yıllar emek vererek Türkiye’nin en büyük enerji devleri arasına girmeyi başaran işadamları, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi’ni ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek başladılar konuşmalarına. Samimi ve sıcak bir atmosferde geçen ziyarette Bereket Enerji Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Yurtseven de hazır bulundu. 2017 sonu itibariyle 2 bin 100 Megawatt elektrik üretimi gerçekleştirdiklerini dile getiren Saldanlı, inşaat halindeki santrallerin faaliyete geçmesiyle birlikte enerji üretimindeki kapasiteyi 2 bin 500 Megawatt’a çıkarmayı planladıklarını söyledi.

Hücre’nin Üretimi Başlayacak

Son yıllarda özellikle yenilenebilir enerjiye yoğunlaştıklarının altını çizen Saldanlı, “Rüzgar ve güneş enerjileri santrallerine ağırlık veriyoruz. Bildiğiniz gibi güneş enerji santralleri ekipmanlarının üretimine de başladık. Amacımız bu alanlardaki kapasitelerimizi her geçen yıl daha da arttırmak” dedi. Saldanlı, DGC Yönetimine, 2018 yılı içinde güneş enerji panellerinin en önemli parçalarından biri olan “hücre” ismindeki parçanın üretimine başlayacakları müjdesini de verdi.  Türkiye’nin ilk yerli hücresini üretmekonusunda başlangıç zamanı olarak 2018 yılı ortasını hedeflediklerini belirten Saldanlı, “Bu tarz adımlar bizi daha çok mutlu ediyor, gururlandırıyor” diye konuştu.

Uzun yıllar önce yola çıkarken de şimdi de hep üreterek kazanmayı hedeflediklerini dile getiren Ali Yağlı ise, “Üretim başlı başına kolektif bir çalışmanın mahsulüdür. Bizlerin örnek gösteriliyor olması bir Denizlili olarak tabii ki sevindirici ama şu da bilinsin ki ortada bir başarı varsa bu her kademede emek veren tüm Bereket Ailesi’nin ortak başarısıdır” diye konuştu. Yağlı, Denizli Gazeteciler Cemiyeti ile ilişkilerin geliştirilmesi konusunda ne görev düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.