enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Erdoğan Çağlar İçin Bir Mesaj Paylaştı

Erdoğan Çağlar İçin Bir Mesaj Paylaştı
11.12.2017
A+
A-

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Çağlar’ın ölümü sonrası DTO Başkanı Uğur Erdoğan sosyal medyadan bir mesaj yayımladı.

Dün gece evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar için Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan sosyal medyadan bir mesaj yayımladı.

”Derin Üzüntü Duydum”

Erdoğan mevkidaşını kaybetmenin üzüntüsünü şu sözlerle aktardı;”Ülkemiz iş aleminin başarılı bir mensubu olan İstanbul Ticaret Odası Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı değerli kardeşim İbrahim Çağlar’ın vefatından derin üzüntü duydum.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Başta ailesi olmak üzere tüm iş alemimizin başı sağolsun.”dedi.

 

Cenaze Töreni Yarın

İTO Başkanı İbrahim Çağlar’ın cenaze töreni ise yarın yapılacak. İTO’dan yapılan açıklamada “Çağlar’ın cenazesi 12 Aralık 2017 salı günü ​Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde (Capitol karşısı) kılınacak ikindi namazını müteakip, Sahrayıcedid Aile Kabristanı’na defnedilecektir” dendi.

İbrahim Çağlar Kimdir?

İbrahim Çağlar, 1960 yılında İstanbul’un Erenköy ilçesinde dünyaya geldi. 7 yaşından itibaren kendi isteğiyle eniştesinin yanında çalışmaya başlayan Çağlar, böylece ticarete ilk adımını atmış oldu. İlkokulun ardından Güneş Koleji’nde eğitimini sürdüren İbrahim Çağlar, lise eğitimini de Ticaret Lisesi’nde tamamladı.

1977 yılında lise mezuniyetinin ardından ilk şirketi olan Nurtop A.Ş.’yi kurdu ve iş hayatına atıldı. 18 yaşında başlamış olduğu ticaret hayatını günümüzde tekstil, enerji, inşaat ve telekomünikasyon sektörlerinde yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarıyla devam ettiren İbrahim Çağlar, TOBB Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu üyeliği, TEPAV Mütevelli Heyeti üyeliği, Darülaceze Mütevelli Heyeti üyeliği, Marmara Grubu Vakfı Stratejik ve Sosyal Araştırmalar, Mütevelli Heyet ve Akademik Konsey üyeliği görevlerinde bulundu.

2004-2010 yılları arasında TOBB Yönetim Kurulu Sayman üyeliği ve aynı tarihlerde TSE Yönetim Kurulu üyeliği yapan İbrahim Çağlar, 2006-2012 yılları arasında DEİK Yönetim Kurulu üyeliği ve 2003-2006 seneleri arasında da İTHİB yönetim kurulu üyeliğini yürüttü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.