enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Erdoğan ve Bahçeli’den ‘Erken Seçim’ Görüşmesi

Erdoğan ve Bahçeli’den ‘Erken Seçim’ Görüşmesi
18.04.2018
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin erken seçim konusunda yaptığı zirve yaklaşık 30 dakika sürdü. Bahçeli, dün yaptığı açıklamada erken seçimin 26 Ağustos’ta yapılması önerisini getirmişti. 

 

MHP Genel Başkanı Bahçeli, TBMM’de partisinin dünkü grup toplantısında “26 Ağustos 2018 Pazar günü, yani Malazgirt Zaferi ile Büyük Taarruzumuzun yıl dönümlerinde, Türk milletinin yeni bir zafer ruhuyla sandığa gidip hem cumhurbaşkanı hem de milletvekili genel seçiminde Türkiye düşmanlarına hak ettikleri dersi vermesi en makul, en mantıklı, en akılcı, en demokratik yoldur” ifadesini kullanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Meclis’te dün gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlarken, Bahçeli ile bir araya geleceklerini açıklamıştı.

Devlet Bahçeli kritik görüşme öncesi MHP Genel Merkezi’nden Beştepe’ye hareket etti. MHP lideri Devlet Bahçeli görüşmenin yapılacağı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne geldi. ‘Erken Seçim’ ile ilgili yapılacak olan görüşme 30 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesin’de basın açıklaması yapacak. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Erdoğan’ın bugün Beştepe’de MHP lideri Bahçeli’yi kabulüne ilişkin saat 15.30’da basın açıklaması yapacağını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.