enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6004
EURO
34,8280
ALTIN
2.491,99
BIST
9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Erkan Hayla: ”Kale Denizli’de FETÖ’nün Kalesidir”

Erkan Hayla: ”Kale Denizli’de FETÖ’nün Kalesidir”
14.07.2017
A+
A-

Pamukkale Tv ekranlarının sevilen programı ‘Analiz’ programının bu hafta konuğu istifa polemikleri ile gündeme gelen Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla oldu.

Ahmet Deda’nın sunduğu ‘Analiz’ programına Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla konuk oldu. Erkan Hayla Ahmet Deda’nın sorularına cevap verdi.

Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla Ahmet Deda’nın Program Konuğu Oldu

Benim İlçem Denizli’de FETÖ’nün kalesidir

Hayla FETÖ ile mücadele sorusuna; ”Benim İlçem Denizli’de FETÖ’nün kalesidir. Kale’de el koyduğum yurt o şeytanın elleriyle temelini attığı yurttur. Biz Kale’de FETÖ’nün ne kadar tehlikeli olduğunu biliyorduk. 15 Temmuz’un ardından gereken yerlere baskınların yapılması lazımdı. Ama Kale’nin o günkü bürokrasisi buna izin vermezdi.”dedi.

Hakimin arabası Belediye’ye dönüktü.

15 Temmuz akşamı Kale Hakiminin saat 22.30’da meydana indiyor ve araç içerisinde telefonla konuşuyuor sürekli ve arabasının yönün Belediye Binasına çevrilmesi eşine az rastlanır durumlardır.dedi O. 16 Temmuz günü o yurtlara baskınlar yapılması gerekiyordu. 0 yurtlarda Binbaşı kıyafetleri çıktı. Kitaplar, telefonlar yakıldı. Fakat bir Belediye Başkanı olarak benim yetkim yoktu.”dedi

Fetö ile mücadelede samimi olmayanlar var

Fethulahçı terör örgütüyle mücadele yeterince yapılıyor mu sorusuna buna halkımız karar versin diyen Hayla;” Elbette FETÖ ile mücadelede samimi olanlar var. Bunların başında şehit Başsavcımız Mustafa Alper geliyor. Rahmetli bu iş için çok uğraştı,Allah rahmet eylesin. En samimi oydu, onun ölümü ile dalga geçenler vardı Denizli’de ama O ölümler onlar için şereftir. o insanlar bu şekilde ölmek için yaşadılar.” diye konuştu.

Keşke o meydanlara 15 Temmuz’dan önce çıksaydık

15 temmuzun yıldönümünde meydanlarda olacak mısınız sorusuna ‘elbette’ diye cevap veren Hayla;”Keşke Reis’in bunlar terör örgütüdür dediğinde mücadeleye başlasaydık. Biz malesef Reis’i bu konuda yalnız bıraktık. Biz sahip olduğumuz konumları yüzde doksan dokuz Reis’e borçluyuz. O günlerde Reisle el ele verip bu mücadeleyi yapsaydık, bugün meydanlara inmeye gerek kalmayacaktı. Reis’i yalnız bıraktık. Yalnız bırakıldım dediğinde bizi kastediyordu. Halk hep arkasındaydı. Onu yalnız bırakan bizlerdik.” dedi.

FETÖ ile mücadele edenlerin zerrece korkusu olmamalı

Fetö ile mücadelede ne tür önlemler alınmalı sorusuna Hayla;”Fetö ile mücadele eden isimlerin zerrece korkusu olmamalı. Devlet büyüklerimizin önce bu konuya bir çözüm bulmasu gerekmektedir. Bunlarla mücadele eden insanlarımız tehdit ediliyorsa karalanıyorsa bu mücadele başarıya ulaşmaz. Genç savcılarımız, hakimlerimiz var, onlar cesaretlendirilmelidir.”diye konuştu.

Haberin videosu;

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.