enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5564
EURO
34,8514
ALTIN
2.437,32
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Ertemur’dan Birlik Sözü

Ertemur’dan Birlik Sözü
23.12.2017
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongreye sayılı günler kala, İl Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur çalışmalarına devam ediyor.

Geniş bir partili kitlesinin desteğini alan Ertemur 19 ilçenin tümünü ziyaret ederek hem partililerle hem de vatandaşlarla buluştu. İlçe ziyaretlerini Çivril ilçesi ile tamamlayan Ertemur’a partililer destek sözü verirken 2019’da Büyükşehir’in alınması için var gücüyle çalışmaya hazır olduklarının mesajını verdiler.

Sadece Büyükşehirde Değil  Her Yerde CHP

Ali Rıza Ertemur ise partililere yönelik yaptığı konuşmada “Denizli’de örgütlerimizin ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberliği hep beraber sağlayacağız. Sadece Büyükşehir Belediyesi’ni değil tüm belediyeleri alarak Denizli’de özlenen sosyal demokrat  belediyecilik anlayışını hakim kılacağız. Peki bu yeterli olur mu? Tabi ki olmaz. Aldığımız belediyelerin halk için hizmet üretmesi iktidar yürüyüşünün sadece bir ayağı. 8’e yükselecek Denizli Milletvekili sayısının en az 5’ini alarak Türkiye’de yeniden inşaa edilecek özgürlükçü ve demokratik Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına maksimum katkıyı sunmak zorundayız” dedi.

Yaşanacak Bir Denizli istedikleri için, güçlü bir örgüt kurarak Cumhuriyet Halk Partililerin hedefe kenetlenmesi için göreve talip olduklarını belirten Ertemur “Tüm egolarımızdan sıyrılarak, partimize ve milletimize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda, tek hedefimiz CHP’de özlenen birlik ve beraberliği sağlayıp, hakettiğimiz iktidarı sağlamaktır. Bu amaç uğruna gerekirse uyumadan,  dinlenmeden, ara vermeden saygıyla ve sevgiyle, el ele, omuz omuza, birlik içinde çalışacağız. Gün birleşme günü, gün bütünleşme günüdür” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.