enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5824
EURO
34,7951
ALTIN
2.506,68
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

“Esnafımız İçin Güç Birligi Yapacağız!”

“Esnafımız İçin Güç Birligi Yapacağız!”
15.05.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Turgut Devecioğlu’na “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Milletvekili Şahin Tin, “Turgut Devecioğlu kardeşimizin, esnafımızın beklentilerine karşılık vereceğine, en iyi şekilde hizmet üreteceğine inanıyorum. Biz de kardeşimizin başarısı için üzerimize düşeni yapacağız. Siyaset ve sivil toplum örgütlerinin işbirliği Türkiye’nin menfaatinedir” dedi.

Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin yeni Başkanı Turgut Devecioğlu’nu makamında ziyaret eden AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’e, AK Parti Honaz İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Ayrıca Milletvekili Şahin Tin’in ziyaretinde DESOB Başkan Yardımcısı, Denizli Manavlar ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Erbeği’de hazır bulundu.

“GÖREVİNİ HAKKIYLA YAPACAĞINA İNANCIM TAM”

Başkan Devecioğlu’na “Hayırlı olsun” dileklerini ileten Milletvekili Şahin Tin, “Turgut Bey kardeşimiz, bir esnaf. Aynı zamanda Esnaf Odaları Birliği’nde yıllarca yönetim kurulu üyesi ve Oda Başkanı olarak görev yaptı. Bu camianın içinde yoğrularak geldi. Şu an bulunduğu görevi hak ettiğine ve temsil ettiği makamın hakkını vereceğine inancım tamdır. Ancak bir yerlere hak ederek gelen insanlar, başarılı olabilirler. Turgut Bey kardeşim tecrübesi, çalışkanlığı ve azmiyle bu makama esnaf odalarımızın değerli başkan ve üyelerinin teveccühüyle gelmiş ve esnaf camiasının beklentilerine de en iyi şekilde cevap verecek nitelik ve donanıma sahiptir. Bu vesileyle bugüne kadar esnaflarımıza ve şehrimize hizmet eden önceki dönemler birlik başkanımız Musa Çelikkol’a da çok teşekkür ediyoruz. Denizli’miz adına kendilerine ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.

“GÜÇ BİRLİĞİ YAPACAK VE ESNAFIMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Sivil toplum örgütlerinin görevinin, temsil ettikleri kitlenin sorunlarına çözüm yolları üretmek, siyasi iradeyi harekete geçirerek sonuca ulaşmak olduğunu belirten Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Siyaset ve sivil toplum örgütü işbirliği, Türkiye’nin menfaatinedir. Ortak akıl ve güç birliği demektir. Sorunlara çözüm istişare ve karşılıklı yardımlaşma ve paylaşma ile mümkün olur. Bu bağlamda bende Değerli birlik Başkanımız Turgut Devecioğlu kardeşimizin başarısı için elimden gelen desteği vermeye hazır olduğumu ifade ediyorum. Hep birlikte güç birliği yaparak, el ele vererek esnafımızın kazancını artırmak için çalışacağız” diye konuştu.

“VARLIĞI VE DESTEĞİ BİZE GÜÇ VERİYOR”

Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu da, Milletvekili Şahin Tin’e ziyareti için teşekkür ederek, “Sayın Vekilimizin bizde emeği fazladır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Varlığı ve desteği bize güç veriyor. İnşallah hep birlikte başarılı işlere imza atacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.