enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3662
EURO
35,0212
ALTIN
2.326,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Evde Bakım İçin 200 Yatak Protokolü İmzalandı

Evde Bakım İçin 200 Yatak Protokolü İmzalandı
01.08.2017
A+
A-

Sağlık Bakanlığı tarafından ”Evde Sağlık Hizmetleri” Kamu Hasteneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne devredilmişti. Bu kapsamda Merkezefendi Belediyesi ve Kamu Hasteneleri Birliği Genel Sekreterliği arasında 200 adet üç motorlu hasta yatağı ve hasta karyolası alınması konusunda bugün protokol imzalandı.

Denizli Valiliği’nde gerçekleştirilen protokolde, Denizli Valisi Hasan Karahan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Kamu Hastaleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk ve basın mensupları hazır bulundu.

Merkezefendi Belediyesi Yatakları Temin edecek

Merkezefendi Belediyesi geçmiş yıllarda yapmış olduğu 2015 yılında 100 adet, 2016 yılında 100 adet olmak üzere İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim ettiği yatakları bugün imzalanan protol ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne teslim edecek.

Subaşıoğlu;”200 adet yatak teslim edeceğiz”

Merkezefenedi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu

Merkezefenedi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu

Protokol töreninde ilk olarak Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu söz aldı. Subaşıoğlu;”Öncelikle Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile böyle bir protokol imzalama imkanı verdiği için. Daha önce İl Sağlık Müdürlü’nün görevi olan ”Evde Sağlık Hizmetleri” Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne devredildi. Biz geçtiğimiz yıllarda 200 adet yatakta bağışta bulunmuştuk. Şimdi KHBGS ile yapacağımız protokole 200 adet daha yatak teslim edeceğiz. İnşallah verdiğimiz yatakların ihtiyaç sahiplerine yardımı dokunur”dedi.

Berna Öztürk”Hastalarımız rahat hareket etmek için bu yataklara ihtiyaç duyuyor”

KHB Genel Sekreteri Berna Öztürk

KHB Genel Sekreteri Berna Öztürk

Muhammet Subaşıoğlu’nun ardından söz alan Kamu Hastanaler Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk;” Denizli ili olarak Türkiye’de ilk ”Evde Sağlık Hizmetlerini” başlatanlar illerden biriyiz. Bir yandan da KHB olarak sağlık hizmetleri vermeye devam ediyoruz. Ancak hastalarımız ihtiyaçlarını görmek, rahat hareket etmek için bu yataklara ihtiyaç duyuyorlar. Bizde Merkezefendi Belediyesi’nin bize vermiş olduğu 2 ve 3 motorlu yatakların hastalarmıza ulaşması ve evde bakımlarını gerçekleştirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Umarım hastalarımıza fayda sağlayabiliriz”dedi.

Vali Karahan;”Merkezefendi Belediyesi ve KHB Genel Sekreterliği’ne teşekkür ediyorum”

Vali Hasan Karahan

Vali Hasan Karahan

Protokol töreninde son olarak Denizli Valisi Hasan Karahan konuştu. Vali Karahan;”Evde bakım hususunda genel yönetimlerin katkıları kadar yerel yönetimlerin katkıları da çok önemli. Denizli’de de yerel yönetimlerden bu katkıyı fazlasıyla görüyoruz. Ben burda Merkezefendi Belediyesi ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne teşekkür ediyorum. Evde bakıma muhtaç hastalarımıza böyle bir imkan sundukları için”dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.