enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4253
EURO
34,4712
ALTIN
2.489,78
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
22°C

Eve Sarhoş Gelen Kocasını Bıçakladı

Eve Sarhoş Gelen Kocasını Bıçakladı
19.09.2017
A+
A-

Pamukkale İlçesi, Kervansaray Mahallesinde meydana gelen olay da 1 kişi bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı.

İddiaya göre, soruşturma gereği ismini açıklayamayacağımız kadın, alkollü olarak eve gelen kocası ile tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Ne olduysa bundan sonra oldu. Kocasına çok öfkelenen kadın eline geçirdiği bıçak ile kocasını omzundan bıçakladı. Aldığı bıçak yarası ile adam kendini evden dışarı attı.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.Durumu fark eden komşuları adamın yaralandığını fark edince hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri omzundan bıçak darbesi ile yaralanan adama ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Hastana de tedavisi yapılan adamın sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Kaynak: Meriç Ulukuş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.