enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi DGC’de Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirdi

Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi DGC’de Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirdi
A+
A-

Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde Tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Fenerbahçe Kulübü Denizli Şube başkanı Emrah Tünay, Denizli’deki Fenerbahçelileri ilgilendiren çok önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi, Denizli’de gerçekleştirmekte olduğu ve gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay yaptığı konuşmada 2014 yılında bu yana Fenerbahçe Kongre üyesiyim. 2014’ten beri de gönüllülük esasına dayalı olarak Fenerbahçe Spor Kulübü faaliyetlerini sürdürüyoruz. Tabi kulüple bağlantı olmadan kendi kendimize bir yola çıktık. Burda hep birlikte bütün Fenerbahçelileri bir araya getirdik, sosyal medyayı kullandık. Birlikte maç izleme organizasyonları düzenledik. Sonra kulüpten misafirlerimiz geldi.  Neler yaptığımızı bunu nasıl geliştirebileceğimize dair toplantılar gerçekleştirdik. Kulübümüzün Hedef 1 Milyon üye kapsamında kulübümüze destek olduk. Üye çalışmaları yaptık. Kendimizi anlattık.  Geçen 3 ay öncede resmi olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Denizli Şubesi’ni açmaya hak kazandık. Sayın başkanımız Aziz Yıldırım’ı Denizli’de ağırladık. Denizli’yi anlattık. Faaliyetlerimizi anlattık, bize destek vereceğini söyledi. Şu an resmi olarak 210- 215 civarı resmi temsilcimiz var. 55-60’a yakın da kongre üyesine sahibiz. Hedefimiz bunu daha ileri taşımak. Sonraki hedefimiz de burada Fenerbahçe Spor Kulübü tesisi kurmak.  Bunun için de şu an arsa arıyoruz. Sayın başkanımız bize burada yetki verdi. 10-15 dönüm civarında bir arsa üzerinde içinde Fenerbahçe tesisinin bulunacağı üzerinde Fenerbahçe bayrağının dalgalanacağı bir tesis yapmak.   Bunun yanında Fenerbahçe Spor kulübünün sosyal sorumluluk projelerine kulüp ile entegre olarak faaliyet göstermek. Denizli’de bu hakkında da faaliyet yaratmak istiyoruz.’ diye konuştu.

Tanıtımla ilgili yapılan barkovizyon sunumunun ardından soru-cevap bölüme geçildi.

En büyük hedefimiz Denizli’de Fenerbahçe Evi

Basın mensuplarının da sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay, Denizli’deki hedefleri üzerine sorulan soruya şu an önümüzdeki en büyük hedefimiz Denizli’ye Fenerbahçe Evi tesisi yapmak. Şu an Türkiye’nin 3 yerinde bitmek üzere. 4-5 yerde de arsa alındı. İnşallah burada da arsa alırsak biz de başlayacağız. diye konuştu.

3 Haziran’daki Kongrede Denizli Şubesi Hangi adayı destekleyecek?

Ne mutlu ki Fenerbahçe’nin iki değeri yarışıyorlar.  Kazanan Fenerbahçe olsun. Şu anda bununla ilgili bir şey söylemek istemiyorum ama kazanan her zaman Fenerbahçe olacaktır. 3 Haziran’ın 4 Haziran’ı bağlayan sabahında Fenerbahçe2ni,n yoluna daha güçlü olarak devam edeceğine inanıyorum.  Çünkü iki adayımız da çok güçlü ve çok önemli değerler. Fenerbahçe’ye çok şey katacaklarına eminim.

Denizli Fenerbahçe Evi’nde Neler Olacak?

İçinde restoran, yüzme havuzu, Tenis Kortu,  Futbol sahası, Basketbol sahası planlanan mevcut bir tip projesi var. Burada da aynısını yapacağız. Zaten henüz Türkiye’de faaliyete geçmeyen bir proje. Antalya’da yakın zamanda ilk örnek açılacak. O zaman biz de tam olarak öğrenmiş olacağız. Detayları oradan öğreneceğiz. Tesisimiz herkese açık olur diye düşünüyorum.

‘Her maçta bir taraftarımızı İstanbul’a götürmek isteriz’

Düzenli olarak taraftarlarımızı istanbul’a maça götürüyoruz. Tabi Galatasaray maçlarına yoğun ilgi oluyır. Bu konu aslında bizi üzüyor çünkü biz her maçta bir taraftarımızı İstanbul’a götürmek isteriz. Gitmek isteyen herkese yardımcı oluyoruz. Bilet, ulaşım, Baketbol maçlarına daha çok ağırlık var bu aralar. Basketbol, futbol ayırmadan Fenerbahçe’nin her müsabakasına gitmek isteyen herkesi götürmeye hazırız. İfadelerini kullandı.

Basın metninde yer alan ifadeler ise şu şekilde;

‘Fenerbahçe spor kulübü tüzüğü gereği Denizli’de 210 temsilci üye bulunmasından dolayı kulüp tarafından Denizli Şubesi oluşturulmasına karar verilmiş ve kurucular kurulu görevlendirilmişti. 25.-3. 2018 tarihinde yapılan ilk genel kurul ile birlikte şubenin yönetim ve denetim organları oluşturulmuş olup Sayın Emrah TÜNAY başkanlığında faaliyetlerine başlamıştır.

Kazanılan bu tüzel kişilik sonrası gerek Fenerbahçe’mize gerekse Denizli’mize karşı olan sorumluluklarımız artmıştır. Çünkü hiçbir vasfı olmadan (dernek, şube) hep birlikte taraftar topluluğu olarak yapmış olduğumuz çalışmalar bundan sonra kulübümüze bağlı Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi olarak devam edecektir.

Misyonumuz; sporun her dalında etkinlik göstererek, üyeler, sporcular ve taraftarlar arasında sevgi dayanışma kurmak ve Atatürk ilkelerine bağlı, insan haklarına saygılı, kulübüne aidiyeti tam, barış ve kardeşlik ortamında faaliyetlerimizi sürdürmektir.

Şube olarak kendi misyonumuzla Fenerbahçe Spor Kulübünün vizyonuna uygun şekilde hareket ederek sosyal, kültürel  ve sportif alanda yapılacak çalışmaların yanısıra, zaaman içerisinde giderek daha da büyümesini hedefelediğimiz şubemizin gücünü ve yaratacağı etkiyi Fenerbahçe Spor Kulübü’nün menfaatleri doğrultusunda yönlendirmek tek gayemiz olacaktır. Bugünden sonra kulübümüze karşı olan aidiyet duygumuzla, taraftarlığımıza dayanışma ruhumuzla hem Fenerbahçe’mize hem de Denizli’mize hizmet etmekten onur duyacağız. ‘

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.