enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5775
EURO
34,7903
ALTIN
2.501,90
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Girdikleri Evdeki Kuşu Dolaptaki Peyniri Bile Çaldılar

Girdikleri Evdeki Kuşu Dolaptaki Peyniri Bile Çaldılar
11.05.2018
A+
A-

Denizli’de ilaç sıkarak ev sahiplerini uyutan hırsızlar, evdeki ziynet eşyalarını, muhabbet kuşlarını ve buzdolabındaki yiyecekleri çalarak kayıplara karıştılar.

Edinilen bilgiye göre, Çivril ilçesi Saray Mahallesi Cıngıt yolu üzerinde bulunan evlerinde yaşayan Alev ve Emin Eren çiftinin evine gece yarısına yakın bir saatte hırsız girdi. Evde bulunan elektronik eşya ve nakit para ile ziynet eşyalarını çalan hırsız evde bulunan muhabbet kuşları ile buzdolabında bulunan peynir ve yiyeceklerle çiftin semt pazarından aldığı meyve sebzeyi de çaldılar. Hırsızın evde olduğu anda derin bir uykuda olan ve gece 02.00 sularında uyanan Emin Eren evine hırsız girdiğini fark edince hemen polise haber verdi. Eve gelen polis evde inceleme yaparak yaşanan hırsızlıkla ilgili olarak soruşturma başlattı. Eren ailesi çalınan kuşlarının fotoğrafını sosyal paylaşım sitesinden paylaşıp komşu ve dostlarından yardım isteyerek hırsızların bulunması için herkesin dikkatli olmasını istediler.

Eren çiftinin, eve giren hırsızın sıktığı bir ilaç nedeniyle derin bir uykuya daldığı ve sesleri duymadığı belirlenirken Alev ve Emin Eren çifti, çağrılan ambulans ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi edildiler.

Denizli – İHA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.