enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Hamilelik Okulunda 10’ncu dönem başladı

Hamilelik Okulunda 10’ncu dönem başladı
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında hayata geçirilen Hamilelik Okulunda 10’uncu dönem eğitimleri başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında hayata geçirdiği Hamilelik Okulu,10’uncu dönem eğitimleri başladı. Kent Konseyi’nde düzenlenen eğitimin açılış programına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Özel Odak Tıp Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emre Gürçkaya ve kursiyerler katıldı. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi’nin haftanın 7 günü gece gündüz çalıştığını belirterek, “Ailemi Seviyorum projesi 6 yıldır devam ediyor. Bu proje çerçevesinde açtığımız Hamilelik Okulunda ise 10. dönem eğitimlerini başlatmanın sevincini yaşıyoruz” diye konuştu.

“Hayata dokunmaya devam ediyoruz”

Değirmenci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İstiyoruz ki, çocuklarımız sağlıklı gelişsin. Anneler bu süreci güzel atlatsın. Hamileliğin ilk günlerindeki ve ilk aylarındaki sıkıntılar daha kolay aşılsın ve anneler bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşsunlar. Büyükşehir Belediyesi olarak insanlarımızın hayatına dokunmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyoruz” dedi. Başkan Ali Değirmenci’nin konuşmasının ardından Op. Dr. Emre Gürçkaya hamilelik süreci ile ilgili eğitime başladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.