enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3181
EURO
35,1379
ALTIN
2.293,12
BIST
9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Hapis cezasıyla aranan şahıs radara girince kaçtı

Denizli’de hakkında 1,5 yıl hapis cezası bulunan şahıs, otomobiliyle radara girdikten sonra kaçtı. Yaşanan kovalamacanın ardından yakalanan şahsa ehliyetsiz araç kullanmak ve trafik kurallarını ihlal ettiği için yaklaşık 10 bin TL para cezası kesildi.

Hapis cezasıyla aranan şahıs radara girince kaçtı
08.03.2020
A+
A-

Olay, Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesinde meydana geldi. Bölgede radar ile hız denetimi yapan trafik ekipleri 06 BDY 539 plakalı bir otomobilin saatte 148 kilometre hızla radara girdiğini tespit etti. Trafik ekipleri ardından otomobili uygulama noktasında durdurmak istedi. Uygulama noktasını fark eden sürücü otomobili yol kenarında durdurdu. Polisler araca yaklaştıklarında ise otomobilin içindekilerin sürücü değiştirdiklerini fark edince şahısları gözaltına almak istedi. Direksiyon koltuğuna geçen şahıs ise polislerin geldiğini görür görmez otomobili hareket ettirerek kaçmaya başladı. Peşine araç ve motosikletli 5 polis ekibini takan şahıs birkaç kilometre gittikten sonra durdu ve içinde bir şahıs inerek bu defa yaya olarak kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri de şahsı yaya olarak kovalamaya başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından yakalanan İ.A. isimli şahsı gözaltına alan ekipler, şüphelinin ‘adam yaralama suçundan’ dolayı hakkında 1,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğunu ve bu yüzden kaçtığını belirledi.

Sürücüye 10 bin TL para cezası kesildi

Gözaltına alınan İ.A., Kınıklı Polis Merkezine götürülürken, yanındaki kişi ise serbest bırakıldı. Şahsın kullandığı otomobili ise kiralık araç olduğu öğrenildi. Polis ekipleri otomobili çekici ile otoparka götürdü.
Öte yandan, İ.A.’ya ehliyetsiz araç kullanmak başta olmak üzere çeşitli trafik kurallarını ihlal ettiği için yaklaşık 10 bin TL para cezası kesildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.