enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5237
EURO
34,8431
ALTIN
2.488,16
BIST
9.537,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C

Harvard’a kabul edilen Denizlili öğrencinin maddi imkansızlık elini kolunu bağladı

Denizlili 21 yaşındaki Hacettepe Tıp Fakültesi öğrencisi Barış Akın, dünyanın en iyilerinden olan Harvard Psychiatry Neuroimaging Lab’ten kabul alarak büyük bir başarıya imza attı. Fakat maddi imkansızlık genç öğrencinin elini kolunu bağladı.

Harvard’a kabul edilen Denizlili öğrencinin maddi imkansızlık elini kolunu bağladı
03.03.2020
A+
A-

Hacettepe Üniversitesi 4. Sınıf öğrencisi olan Akın, Tıp Fakültesini kazandığı günden itibaren yapay zekanın tıp alanındaki uygulamarı ile ilgileniyor. Programlama ve makine öğrenmesi algoritmalarını öğrenen başarılı öğrenci çeşitli projelere imza atıp, akademik çalışmalara katılarak kendini geliştirmeye devam ediyor.

Harvard Psychiatry Neuroimaging Lab’ten staj hakkı kazanan başarılı tıp öğrencisinin karşısına maddi imkansızlıklar çıkınca bu sefer sesini sosyal medya üzerinden duyurmaya çalıştı. Harvard Psychiatry Neuroimaging Lab’te yapacağı çalışmalar ile psikiyatrik ve nörolojik hastalıkların state-of-art görüntüleme teknikleri üzerinde çalışacak, yapay zeka kullanarak bazı hastalıkların teşhisi üzerinde çalışacak olan Barış Akın, Denizlili hemşehrilerinden yardım istiyor.

İŞTE GENÇ ÖĞRENCİNİN MESAJI:

Herkese Merhaba!

Ben Hacettepe tıp 4.sınıf öğrencisiyim. Tıp fakültesine girdiğim yıllardan beri yapay zekanın tıp alanındaki uygulamaları ile ilgileniyorum. Programlama ve makine öğrenmesi algoritmalarını öğrendim, çeşitli projeler yaptım, akademik çalışmalara katıldım, şirketlerde staj yaptım ve hala kendimi geliştirmek için yoğun çaba içerisindeyim.

Bu yazın staj yapabilmek için, alanında dünyanın en iyilerinden olan Harvard Psychiatry Neuroimaging Lab’ten kabul aldım. Burada yapacağım staj boyunca, psikiyatrik ve nörolojik hastalıkların state-of-art görüntüleme teknikleri üzerinde çalışacak, yapay zeka kullanarak bazı hastalıkların teşhisi üzerinde çalışacağım. Türkiyeye dönünce de kendi departmanımda çalışmalara devam edeceğim.

Fakat dolar kurunun yüksekliği ve Boston’ ın da pahalılığı eklenince eğer burs bulamazsam gitmem çok mümkün durmuyor ve bursa ihtiyacım var.
Bana destek olmak isteyip iletişime geçerseniz veya destek olamasanız da destek olabilecek kişilerin görmesi için paylaşırsanız çok sevinirim!

Talep etmeniz durumunda gerekli belgeleri sizle paylaşabilirim.

BARIŞ AKIN İLETİŞİM NUMARASI: 0542 504 0110

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.