enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5025
EURO
34,8826
ALTIN
2.437,41
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Hayırseverden Denizli’ye Yeni Bir Okul

Hayırseverden Denizli’ye Yeni Bir Okul
06.11.2017
A+
A-

Denizlili Hayırsever İşadamı Süleyman Yağlıca, tarafından yaptırılan 18 derslikli Havva Süleyman Yağlıca Ortaokulunun Temel Atma Töreni Vali Hasan Karahan’ın katıldığı törenle gerçekleştirildi.

Hacı Şakir Meliha Nilüfer Öz Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen törene; Vali Hasan Karahan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Hayırsever İşadamı Süleyman Yağlıca, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

”Türkiye standartlarının üzerindeyiz”

Temel atma töreninde konuşan Valimiz Hasan Karahan; “Güzel bir iş için hafta başında, sabahın ilk saatlerinde beraberiz. Denizlide bir çok açılışa katıldık ama ilk defa bir temel atma törenine şahit oluyoruz. Bu da bizim için ayrı bir anlamlı. İnşallah son olmaz diğer sırada bekleyen hayırseverlerimiz de var. Onlara da arsa teminini sağlayarak okullarımızı tamamlayacağız. Okul konusunda ciddi seviyeleri yakaladık. Türkiye standartlarının oldukça üzerindeyiz. Bundan sonra bize düşen bu hayırlı niyetlerle, güzel amaçlarla yola çıkılan binaların içlerini doldurmak. Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamak istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki çocuklarımız geleceğimizdir. Süleyman Yağlıca ve Ailesine sizlerin nezlinde teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun diyorum” dedi.

Tören gerçekleşti

Konuşma sonrası Hayırsever İşadamı Süleyman Yağlıca’ya eğitime verdiği destekten dolayı Valimiz Hasan Karahan tarafından plaket teslim edilmesinin ardından butona basılarak temel atma töreni gerçekleştirildi.

Merkezefendi ilçesi Yenişehir Mahallesinde yapımına başlanan Havva-Süleyman Yağlıca Ortaokulu 18 derslikten oluşacak. Bodrum+zemin+2 kat olacak olan okul 3.500.000 TL’ye mal olacak ve hayırsever 1.500.000 TL katkıda bulunacak. Temel atma töreni sonrası Hacı Şakir Meliha Nilüfer Öz Ortaokulunu ziyaret eden Valimiz burada sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.