enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0620
ALTIN
2.297,63
BIST
9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Horoz Ankara’da Kayıp

Horoz Ankara’da Kayıp
20.11.2017
A+
A-

Denizlispor Ankaragücü karşısında oyuna iyi başladı. Golü de buldu. Golden sonra biraz daha sakin ve kontrollü oynasalar ve yakaladıkları net pozisyonları go yapabilselerdi ilk yarıyı 3-0 önde kapatacaklardı.

Ne yazık ki Ziya ve Kappel yakaladıkları pozisyonları gol yapamayınca ilk yarının uzatmalarında Ankaragücü duran toptan Denizlispor’un hiç ummadığı anda golü buldu. Böylelikle ilk yarı 1-1 bitti.

İkinci yarı ise Denizlispor oyuncularını tanımakta zorluk çektim. Oynamak istemeyen, ne yaptığını bilmeyen, beceriksiz bir oyun sergilemeye başladılar.

Futbolculara buradan soruyorum. Paralarınızı alıyor musunuz, alıyorsunuz. Maç başı hakkettiğinizprimleri alıyor musunuz, alıyorsunuz. Başkan Üstek ve yönetimi Ankara’da yanınızda mı yanınızda.

NİYE HALA VURDUM DUYMAZSINIZ?

NİYE DENİZLiSPOR TARAFTARINI ÜZERSİNİZ?

Galip geleceğiniz karşılaşmadan mağlup ayrılıyorsunuz.

Bu maçta ben şunu gözlemledim. Bazı oyuncular bu yönetimi ve oyunucu arkadaşlarını sabote ediyorlar. Ama benim bildiğim Mustafa Üstek başkan bunları yapanlardan mutlaka hesap sorar.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.