enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4978
EURO
34,5801
ALTIN
2.476,93
BIST
9.575,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
22°C

İftar buluşmaları Bahçelievler’de

İftar buluşmaları Bahçelievler’de
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede gerçekleştirdiği iftar sofrası geleneği Bahçelievler Mahallesi’nde kuruldu.  

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Bahçelievler Mahallesi’nde kuruldu. Bahçelievler Kapalı Pazaryerinde düzenlenen iftara, Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hep birlikte dualar edilip oruçlar açıldıktan sonra vatandaşlara seslenen Başkan Osman Zolan, ramazanın yardımlaşma ayı olduğunu kaydederek, “Ramazanımız mübarek olsun, Allah’ım tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin. Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerle aynı sofrada olmak istedik. Birliğimiz daim olsun. Allah’ım yolumuzu açık etsin” dedi. Bahçelievler Mahallesi’nde süren yatırımlara değinen Başkan Osman Zolan, “Başta altyapı olmak üzere birçok yatırımımız devam ediyor. Sizlerin vermiş olduğu emanete sahip çıkabilmek, sizlerin güvenine layık olabilmek için yapıyoruz” dedi. Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu ise, vatandaşların ramazan ayını tebrik etti. Ramazanoğlu, “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise ebedi kurtuluş olan bu mübarek ramazan ayının neredeyse ortasına geldik. Önümüzde Kadir Gecesi ve bayramımız var. Şimdiden ailenizle mutlu bir şekilde geçirmenizi diliyor ve kutluyorum.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.