enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

İki Alanyalı Denizli’de Buluştu

İki Alanyalı Denizli’de Buluştu
31.10.2017
A+
A-

Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçısı Bedia Akartürk hemşehrisi olan İl Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt Demir’i Makamında ziyaret etti.

Samimi bir sohbet havasında geçen ikilinin konuşmasında;Denizli’nin sosyal, kültürel ve güvenlik konuları ile ortak noktaları olan Alanya’ dan bahsedildi. Sohbet esnasında ünlü sanatçı Bedia Akartürk, kısa zaman sonra çıkacak olan Denizli Türküleri albümünde, kendisinin de bir Denizli türküsü seslendireceği müjdesini verdi.

Alanya Kitabı hediye etti

Ziyaretin ilerleyen dakikalarında Mevlüt Demir tarafından kendisine hediye edilen ‘Alanya’ kitabının her bir sayfasını tek tek inceleyen Bedia Akartürk, çok detaylı ve güzel bir eser ortaya çıkarıldığını, Alanya’nın başka bir şekilde bu kadar güzel anlatılamayacağını ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti. Alanya’ya ait kültür sanat üzerine yoğunlaşan muhabbet sonrası ünlü sanatçı bir parantez açarak, Emniyet Teşkilatının da son zamanlarda kalitesinin görünür derecede arttığını bunun da kendisini özellikle mutlu ettiğini belirtti.

Emniyet Müdürümüz Mevlüt Demir, Bedia hanımın Denizli’ye gelerek hususi olarak kendisini ziyaret etmesinden derin bir mutluluk duyduğunu ve bununda Alanyalı’ya has bir davranış olduğunu söyledi.

Demir tarafından, ünlü sanatçıya ziyaretinin anısına takdim edilen hediyelerin ardından, çekilen fotoğraf sonrası, güzel temennilerle ziyaret son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.