enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3659
EURO
34,9545
ALTIN
2.325,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

İl Başkanı Akbaba Muharrem İnce’nin Mitingini Değerlendirdi

İl Başkanı Akbaba Muharrem İnce’nin Mitingini Değerlendirdi
14.05.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin bayram havasında geçen mitingi sonrası basın açıklamasında bulundu.

Akbaba,” Denizli halkı olarak, her yaş, meslek ve siyasi görüşten 10.000lercesiyle 29 Ekim Bulvarı, Özay Gönlüm Meydanında, Cumhurbaşkanı adayı Sn. Muharrem İnce ile buluştuk. Gerek şehre girişte gerek şehirden ayrılırken hemşehrilerimiz, heyecanla bekledikleri Sn. İnce’yi sevgi gösterileri ile ve tüm samimiyetleriyle  bağırlarına bastılar.  Denizli, tüm Türkiye’ye birlik, bereket, huzur ve hoşgörünün bu topraklarda yeniden inşa edilebileceğinin mesajını vermekle kalmadı, kararını da verdi ve TAMAM dedi. Memleketimle bir kere daha gurur duydum,  iftihar ediyorum, tüm halkımıza müteşekkiriz. ” dedi.

”Tam Kendilerinden Beklenecek davranış”

” Diğer taraftan 16 yıllık yönetimlerinde; Petkim’i, Telekom’u, Tüpraş’ı, Erdemir’i, Tcdd Mersin Limanını, Petro Kimya Holding’i, Galataport’u, şeker fabrikalarını Cumhuriyet devletinin kalan varlıklarını, fabrika, tesis, arazi, liman, taşınmazlarını satmaya devam eden, göreve geldiği andan itibaren aklını, ruhunu, karakterini kiraya verenlerin sosyal medyada Sayın Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin bir fotoğrafı üzerinden yürüttükleri kampanya tam da kendilerinden beklenilecek davranıştır. Zira kişi kendini nasıl bilirse, karşısındakini de öyle sanır, en yalın anlatımla kişinin fikri ne ise zikri de odur. Ne güzel ki güzelim memleketimizin canım insanları artık bu zihniyetin testisinin içinde ne varsa testinin ağzından da bunun aktığını görmüştür. Ahı alınan gençlerimiz, canı yanan emeklilerimiz, yüreği parçalanan analar, çaresiz babalar, kan ağlayan çiftçilerimiz, siftahsız kepenk kapatan esnafımız bunun hesabını soracaklar.Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın demokratik ve özgür Türkiye… ” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.