enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3025
EURO
35,1585
ALTIN
2.280,71
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

İlhan’dan Cumhuriyet Yürüyüşüne Davet

İlhan’dan Cumhuriyet Yürüyüşüne Davet
27.10.2017
A+
A-

Denizli Demokrasi Platformu’nun Dönem Sözcüsü Müjdat İlhan, vatandaşları Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmak için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek olan yürüyüşe davet etti.

Denizli’de son yıllarda organize edilen Cumhuriyet Yürüyüşü geleneği devam ediyor. Denizli Demokrasi Platformu tarafından düzenlenen yürüyüş 29 Ekim Pazar günü saat 19’da Atatürk Stadyumunda başlayacak ve Denizli Valiliği önünde sona erecek.

”Türk Bayrakları İle Gelsinler”

Siyasi partiler, STK’lar ve demokratik kitle örgütleri tarafından kurulan Demokrasi Platformu tarafından düzenlenecek olan etkinlik için Denizli Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü, Baro Başkanı Müjdat İlhan, “Bayrağını alan Cumhuriyet yürüyüşüne gelsin” dedi. İlhan, “tam bağımsız, laik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını söyledi. Her türlü olumsuzluklara rağmen bir bütün olmak için ‘demokrasi’ dediklerini ifade eden İlhan, “Bizler demokratik, laik, sosyal hukuk devleti diyoruz. Bu kavramların önemi için Cumhuriyet olmazsa olmazdır. Cumhuriyetimiz, demokratik hakların kullanımı için daha da güçlü zorundadır. Cumhuriyet ve değerlerinin sonsuza dek yaşatılacağına olan inancımızı duyurmak için vatandaşlarımızı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü saat 19’da Atatürk Stadı’nda başlayacak olan yürüyüşe Türk bayraklarıyla birlikte davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.