enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3430
EURO
35,0087
ALTIN
2.324,00
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

İşadamı Emin Şen’den Deplasman Desteği

İşadamı Emin Şen, takımımızın bir deplasman masrafını karşılayarak takımımıza her sene olduğu gibi bu senede kulübümüze bağışta bulunacak.

İşadamı Emin Şen’den Deplasman Desteği
A+
A-

Başkan Yardımcısı Taner Atilla’nın görüşerek bağışta bulunmasını rica ettiği İşadamı Emin Şen, bu ricayı geri çevirmeyerek kulübümüzün bir deplasman masraflarını karşılama sözü verdi.

Kulübümüze her sene belirli bir miktarda bağışta bulunan Emin Şen, “Skorer anlamda tüm şehri mutlu eden bir Denizlispor var. Bu olumlu havanın sezon boyunca devam edeceğine inanıyor ve tüm şehrin havaya girdiğini görüyorum. Bu sene hedeflenen süper lig hayalinin gerçekleşeceğini düşünüyorum” dedi.

ALİ ÇETİN DEVREYE GİRDİ

Ziyaret esnasında Başkan Yardımcımız Taner Atilla’nın Emin Şen’in yanında olduğunu öğrenen Başkanımız Ali Çetin, bağış miktarının arttırılmasını istedi. İşadamı Emin Şen bu ricayı da kırmayarak bağış rakamını yükseltti.

Kulübümüze olan destekleri için Emin Şen’e teşekkürlerini belirten Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “Şehir havaya girdi ve takımımıza destekler gelmeye devam ediyor. O sene bu sene diyerek yola çıktığımız bu sezonda bu tür destekler bizi ayrıca mutlu ediyor. Yönetim kurulumuz adına Sn. Emin Şen’e teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.