enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3662
EURO
35,0212
ALTIN
2.326,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

“İyi Niyet Bildirgesi” İmzalandı

“İyi Niyet Bildirgesi” İmzalandı
A+
A-

Aydın, Denizli, Muğla ve İzmir, Manisa illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren ADM Elektrik Dağıtım ve GDZ Elektrik Dağıtım şirketleri ile Türkiye Kalite Derneği (KalDer) arasında Ulusal Kalite Hareketi kapsamında “İyi Niyet Bildirgesi” imzalandı.

Denizli’de gerçekleştirilen imza törenine, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhsin Çömden ve Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı ile ADM- GDZ Elektrik Dağıtım Şirketi yöneticileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Saldanlı”İlk adımımızı attık”

İmza töreninde konuşan Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, “Bugün imzaladığımız “İyi Niyet Bildirgesi” ile ADM – GDZ Elektrik Dağıtım Şirketleri olarak Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldığımızı açıklamaktan memnuniyet duyuyorum. Bu imza ile EFQM Mükemmellik Modelinde ilk adımımızı atmış bulunuyoruz.

Kalite yolculuğu hiç bitmeyen bir serüvendir. Devamlı geliştirilmesi ve yatırımların sürdürülmesi gereken bir alandır. Bu süreçte her gün, bir önceki günümüzden farklı olmak zorunda. Bugün dünyada belli başlı ne kadar marka varsa kaliteye verdikleri önem sırasına göre sıralanırlar. Biz bu sıralamada tüketicilerimizi daha memnun etmek, çalışanlarımızı daha mutlu etmek, toplumumuza daha faydalı olmak için yolun kaliteden geçtiğini biliyoruz. Kalitemizi ve deneyimlerimizi artırmak için konusu sadece kalite olan, kalitenin geliştirilmesi için kamu yararına çalışan Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ile işbirliğine karar verdik. Bundan sonra KalDer’den alacağımız destekle kalitemizi daha yüksek seviyelere taşıyacağımıza eminiz. Dilerim ki bizi diğer şirketler ve dernekler takip eder. Tek başına sağlanan kalite, kalite değildir. Ülkenin kalitesi topyekün üst seviyelere çıkmadıkça, bireysel olarak kalite sağlanması mümkün değildir. Bunlar bir bütünün parçalarıdır. Biz toplumun bir parçası olarak üstümüze düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugünkü imza töreni bu desteğin ilanıdır. Bu çalışmayı buraya kadar taşıyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.