enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5188
EURO
34,7220
ALTIN
2.497,58
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Gökce gündemi değerlendirdi

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, Nurcihan Bahtiyar’ın sunduğu Bakış Açı programına konuk oldu Gökce katıldığı programda Türkiye gündemine ve Denizli gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca İYİ Parti çalışmalarından bahseden Mehmet Ertuğrul Gökçe yeni biten kongre süreci hakkında bilgiler verdi.

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Gökce gündemi değerlendirdi
15.03.2020
A+
A-

İYİ Parti Denizli’nin gündeminin kongreler ile meşgul olduğunu belirten Gökce, sürecin yoğun geçtiğini ancak bu yoğunluğun tatlı bir yoğunluk olduğunu söyledi. Gökce yeni bitirilen kongre hakkında “İki adayla gittik kongremize, bizim için çok heyecanlıydı. Bilindiği üzere şehitlerimiz bizi derinden yaraladı. Hep diyoruz aslında, şehit cenazelerinde “Hakkınızı helal ediyor musunuz” diyorlar ama helallik istemesi gereken biziz. Bizler için toprağa düştüler, şehit oldular. Bizim hakkımız yoktur onlarda” dedi.

Kongre süreci hakkında detaylandırmalar veren Gökce “Ben göreve atama ile geldim. Partimizde daha iki yıllık yeni bir parti, partiyi güçlendirmek, kökleştirmek adına da halkın isteğiyle kurulmuş bir partiyiz. Aslında İYİ Parti halkın partisi olmuş bir partidir. 9 ayı atamayla geçirdik ardından genel merkezimizin karar doğrultusunda kongre sürecine gittik” ifadelerini kullandı.

GÖKCE PARTİSİNİN BÜTÜNLEŞMİŞ YAPISINI ANLATTI

İlçe kongresini 16 Şubat’ta yaptıklarını belirten Gökce ilçe teşkilatının delege seçimlerini, mahallelerde yapmak için hummalı bir çalışma yürüttüklerini belirtti. Gökce “Merkezefendi’de 50 mahalle var. Gönül isterdi ki 50 sandık koyarak yapmak. Ancak sıkıştırılmış bir takvim olduğu için bazı mahalleleri birleştirerek yaptık. Halkın teveccühünü de bu şekilde kazanmış olduk. Siyasette her zaman önemsedim şey, insan odaklı bir siyasi anlayışı gütmek. Partim ile beni bu kadar birleştiren de budur. İYİ Parti, Genel Merkezi’nden mahalle teşkilatına kadar bütünleşik bir yapıdadır” diyen Gökce “Partimiz tek gümrük, tek vücut çalışmaktadır. Seçim süreçlerimizde herkes çok özverili çalıştı. Çok şeffaf, demokratik bir seçim oldu ve bu şekilde de alnımızın akıyla kongreleri bitirdik” dedi.

Türkiye’nin siyasal kültürünün 17 yıllık AKP iktidarı ile dejenerasyona uğradığını belirten Gökçe siyasal kültürün, sokak kültürünü de etkilediğini belirtti. Siyasetin Türkiye’de hep ön planda olduğunu söyleyen Gökce, bu dejenerasyonun herkesi kötü etkilediğini ve İYİ Parti’nin de bunlara karşı, halk desteğiyle kurulduğunu vurguladı. İnsanları ötekileştirmeden, siyasal düşüncelerine saygı duyarak bir siyaset yürüttüklerini, “Atatürk” ortak paydasında buluştukları için halkın desteğini aldıklarını belirtti.

“DAHA İYİ İŞLERLE GÜNDEM OLACAĞIZ”

Sunucu Nurcihan Bahtiyar’ın Merkezefendi projeleriyle ilgili sorusuna, Merkezefendi ilçe teşkilatının uyum içerisinde yaptığı çalışmaları anlatarak başlayan Gökce, siyasette yeni yüzler, yeni soluklar katmaya çalıştığından bahsetti. Atama dönemin staj dönemi olduğundan bahseden Gökce artık staj döneminin bittiğini belirterek mazbata ile birlikte, çok daha güzel işlerde gündeme geleceklerinden bahsetti. Proje bazlı çalışmalarında zorluk çekmediklerini ve refleksel virajları kolaylıkla alabildiklerini belirten Gökce, Türkiye‘ye örnek teşkil edebilecek bir ilçe teşkilatı modeli için çaba gösterdiklerini söyledi.

Ekonomik krizle ilgili Denizli’nin lokomotif bir şehir olduğunu vurgulayan Gökce vatandaşlarla muhabbet ettiklerinde insanların kötü ekonomiden yakındıklarını söyledi. Dünyada küresel bir güç olmanın ekonomiden geçtiğini vurgulayan Gökce “Üretime dayalı iş yapmadan küresel piyasayla mücadele edilemez. Devletin ilgili kurumları, bu adımları siyasi partilerin ilçe teşkilatı olan bizlere bırakmadan atmalı” dedi.

GÖKCE’DEN İDLİB DEĞERLENDİRMESİ

Gökce iktidara geldikleri zaman güçlendirilmiş parlamenter sistemle birlikte ülkeyi gerektiği seviyelere getireceklerini söyledi. Nurcihan Bahtiyarın İdlib değerlendirmesi istemesi üzerine, “Türkiye’nin bu konudaki siyasi duruşunu eleştirerek öncelikle düşünülmesi gerekenin, ülkenin ve halkın geleceğini olduğunu vurguladı. Suriye Savaşı ve İdlip olayları çerçevesinde uluslararası bir 30 yıllık planın var olduğunu belirten Gökce, “Sınır ötesine geçilmesi konusunda ise Türk’ün töresi gereği ordu savaşa girmişse bize dua etmek düşer. Ordu hareket ettiyse siyaset yapmayız. İYİ Parti olarak devletimizin, ordumuzun ve milletimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Merkezefendi teşkilatı üzerine değerlendirme yapan Gökce “Bizler millet ittifak olarak elimizi taşın altına koyup, Merkezefendi Belediyesi’ni aldık bunu sağlayan halka siyasi değil, insani yaklaşımınız oldu” dedi.

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce son olarak “Bizler Denizli’nin İYİ Parti’ye neden ihtiyaç duyduğunu, neden Denizli’de var olmamız gerektiğini anlatacağız. Bunu da halk ile birlikte, onların ihtiyaçlarına göre şekillendirerek yapacağız” dedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.