enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5569
EURO
35,0018
ALTIN
2.428,25
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Uzakgider Basın Toplantısı Düzenledi

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Uzakgider Basın Toplantısı Düzenledi
10.05.2018
A+
A-

İYİ Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ali Uzakgider bugün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile kendini tanıttı. Uzakgider basın açıklamasında mevcut hükümeti eleştirerek, İYİ Parti’nin seçimlerden zaferle çıkacağını belirtti.

İYİ Parti İl Binasında gerçekleştirilen toplantıya milletvekili aday adayı Mehmet Ali Uzakgider’in yanı sıra, İYİ Parti İl Başkan Yardımcıları, partililer ve basın mensupları katıldı.

Kendini Tanıttı

İYİ Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ali Uzakgider’in basın açıklamasından satır başalar şu şekilde;”Çok kıymetli cesur ve iyi insamlar. Ben Denizli ili Tavas ilçesine bağlı Baharlar köyünde doğdum. İlkokulu aynı köyde,orta öğretimi Isparta Gönen Öğretmen Lisesi’nde,üniversiteyi Elazığ Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde okudum.34 yıllık devlet memuriyetimde veteriner hekim ve 24 yıl boyunca da Tarım İl Müdürlüğü her kademesinde idarecilik yaptım.Aynı zamanda dönem süresince de Denizli Veteriner Hekimler Odası Başkanlığını üstlendim. Ayrıca 2007 ve 2011 yılları milletvekiliği seçimlerinde aday oldum. Şimdiyse bizleri yetiştiren ve bu imkanları sunan aziz milletimize ve vatanımıza bu zaman zarfında elde ettiğim, bilgi,tecrübe ve birikimlerimle farklı bir noktadan hizmet etmek için 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde aday adayı olmaya karar verdim”dedi.

İktidarı Eleştirdi

Uzakgider basın açıklamasında mevcut iktidarı eleştirdi. Uzakgider,”Ülkemizde 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin, milletimiz için hayati bir öneme sahip olduğu aşikardır.Ülke yönetimini 16 senedir tekelinde bulunduran AKP, bu süre boyunca millilik, muhafazakarlık maskesinin ardında milli olan tüm değerlerimizi yok etmek için elinden geleni yapmıştır.En başta milli kimliğimizi oluşturan kültürel kodlarımızın çözülmesine sebep olacak etnik ve mezhepsel hususları kaşımış, vatan toprakları,dilimiz,bayrağımız,Türklüğümüz ve dinimiz başta olmak üzere değerlerimizin hepsini tartışmaya açımıştırdır”dedi.

”Denizli İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak”

Uzak gider sözlerini,”Ben de bu vatanın bir evladı ve bir Türk milliyetçisi olarak sorumluluk duygusu ile ülkemizin gerçek meselelerini halkın gündemine getirmek ve daha sonra da nasip olursa ve Denizli halkı teveccüh gösterirse milletimi en iyi şekilde temsil ve milletimize hizmet etmek amacıyla milletvekili aday adaylığı başvuru sürecini başlatmış bulunuyorum. Allah milletimizin yolunu açık etsin. Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun. Denizli İYİ olacak,Türkiye İYİ olacak, Ne Mutlu Türküm diyene”diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.