enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5653
EURO
34,8785
ALTIN
2.438,13
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

İzmir Denizlililer Derneği’nden Öğrencilere Büyük Yardım

İzmir Denizlililer Derneği’nden Öğrencilere Büyük Yardım
16.12.2017
A+
A-

İzmir Denizlililer Derneği organizasyonlarına son hız devam ediyor. İzmir’deki Denizlililer olarak sürekli bir arada kalmayı başaran dernek üyeleri bugün düzenlenen Kadınlar Matinesi ile kış aylarına girildiği bu dönemde çocuklar için giyecek yardımı topladı.

İzmir Denizlililer Derneği’nin bugün gerçekleştirdiği Kadınlar Matinesine Dernek Başkanı Veli Kasap,dernek üyeleri Süleyman Naz,Ergül Dülger, Özlem Türetgen, Hasan Dedeler ve dernek üyeleri katıldı.

İzmir’deki Denizlililer olarak her fırsatta bir araya gelen dernek üyeleri bu sefer kadınlar matinesinde çocuklar için buluştu. Kış aylarının yaşandığı bu dönemde okul çağındaki çocukların, okullarına daha sıcak gidip gelmelerini sağmak için bir araya geldiklerini belirten Dernek Başkanı Veli Kasap;”Bizler derneğimiz adı altında çocuklarımıza ne kadar yardımcı olabilirsek, kendimizi o kadar iyi hissediyoruz. Dernek üyelerimizi yoğun katılımı ile bugün bu hayırlı işi gerçekleştirdik. Katılan herkese teşekkür ederim”dedi.

100 öğrenci giydirilecek

Geçtiğimiz aylardaki kahvaltı buluşmasında yüz öğrencilerin okul masraflarını üstlenen İzmir Denizlililer Derneği, Kadınlar Matinesi’nin ardından da bu yüz öğrencinin kışlık giyim masraflarını üstlendi.

Sırada Yurt Hedefi

İzmir Denizlililer Derneği Denizli’den gelen öğrencileri kendi evlerinde ağırlayarak yardımda bulunuyordu. Dernek üyeleri taşradan gelen öğrenciler için bir yurt yapılması projesini ortaya attı ve proje büyük destek gördü. Önümüzdeki aylarda dernek öğrenciler için bu yardımı yapmak istiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.