enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5159
EURO
34,7433
ALTIN
2.497,05
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C

Kaçakçılar Bu Sefer Gözlük ve Cinsel İçerikli Ürünlerle Yakalandı

Kaçakçılar Bu Sefer Gözlük ve Cinsel İçerikli Ürünlerle Yakalandı
17.05.2018
A+
A-

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafındanDenizli’de kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi kapsamında kaçak eşya satışı  yapmak isteyen şahıs ve organizasyonların tespit edilmesi amacıyla operasyonlar yapıldı.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte vatandaşların artan gözlük ihtiyacının karşılanması amacıyla piyasadaki değerine göre daha ucuz maliyetle satışı yapılmak istenen ancak güneşten gelen zararlı ışınları korumadığı gibi aynı zamanda göze gelen zararlı ışınların miktarını arttıran kaçak gözlük satışının Denizli’de önlenmesi, satışı yapmak isteyen şahıs ve organizasyonların tespit edilmesi amacıyla görevli ekiplerce çalışmalara başlanıldı.

1.850 Kaçak Gözlük

Yürütülen çalışmalar neticesinde başka illerden daha ucuza mal ederek faturasız kaçak yollarla toptan temin edilen gerçeğe yakın görünümlü hatta içerisinde orijinal markaların da bulunduğu kaçak gözlüklerin Denizli’de satışını yapmak isteyen şüpheli şahıslar tespit edildi. Görevli ekiplerce devam eden çalışmalarla içerisinde şüpheli şahıslarında bulunduğu bir araç ilimiz otogarı civarında takibe alındı. Gerekli güvenlik tertibatı alındıktan sonra görevli ekiplerce durdurulan araç içerisinde alınan mahkeme kararı ile arama yapıldı. Aracın bagaj kısmında ve aracın arka koltuğundan spor çantaları içerisinde bulunan kutularda değişik marka ve modellerde toplam 1.850 adet kaçak gözlük bulunarak el konuldu.

800 adet cinsel içerikli ürün

Yine Denizli’dede kaçakçılık suçlarının önlenmesi çalışmaları kapsamında alınan istihbari bilgiler doğrultusunda ilimize başka illerden kaçak yollarla getirilmek istenen Sağlık Bakanlığı denetiminden geçmemiş ve ilaç olarak lanse edilerek insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen cinsel içerikli her türlü ürün satışının önlenmesi amacıyla görevli ekiplerce çalışmalara başlanıldı. İlimiz Ankara yolu üzerinde görevli ekiplerce oluşturulan uygulama noktasında durumundan şüphelenilen bir araç tespit edildi. Araçta yapılan aramada toplam 800 adet kaçak cinsel içerikli ürün bulunarak el konuldu.

Ele geçirilen kaçak eşyalarla ilgili olarak yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.