enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Kahvehanesinde Süt İçilen Şirinköy Mahalesi Muhtarı Mehmet Emin Ataş, Mahallem ve Muhtarım da

Şirinköy Mahallesi’nin Muhtarı ve Şirinköyspor’un Onursal Başkanı Mehmet Emin Ataş Mahallem ve Muhtarım programında mahallesini, çalışmalarını ve Şirinköyspor’u anlattı.

Kahvehanesinde Süt İçilen Şirinköy Mahalesi Muhtarı Mehmet Emin Ataş, Mahallem ve Muhtarım da
26.12.2018
A+
A-

Mahallem ve Muhtarım programının sunucusu Tuncay Çamurcu Şirinköy Mahallesi’nin Muhtarı ve Şirinköyspor’un Onursal Başkanı Mehmet Emin Ataş’ı mahallesinde ziyaret etti. 2014 yerel seçimlerinde ilk muhtarlık görevine başladığı zaman mahallesindeki eksiklikleri tespit ettikten sonra mahallesinin ihtiyaçlarını karşılamak için bugüne kadar verdiği hizmetleri anlatan Ataş, sevdalısı olduğu Şirinköyspor’a değinmeden geçmedi.

ÇALIŞMALARI

Şirinköy Mahalle Muhtarı Mehmet Emn Ataş Göreve geldikten sonra Merkezefendi ve Denizli büyükşehir belediyesindeki diyalogları ile Şirinköy mahallesinin öncelikli olarak yolların asfaltlanması ve kilit taşı döşenmesi, mezarlıkların düzenlenmesi, tarihi caminin restarasyonu ve Şirinköy’ Belediye otobüsünün temini gibi bir çok alanda hizmet verdiğini söyledi.

18. MADDE

Şirinköy Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Ataş daha yapacak çok işinin olduğunu belirtti. Önceliğimiz 18’n ci madde. Artık sona geldik ve sonuçlandırmak üzereyiz. Doğal gaz çalışmaları,elektirik kablolarının yeraltına alınması gibi birçok alanda çalışmalar yapacağız’’dedi.

Şirinköy Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Ataş doğasıyla havasıyla en önemlisi tarihi dokusuyla Şirinköy’e hizmet etmenin gururunu yaşadığını ve tekrar hizmet için aday olduğunu söyledi. Ataş, bugüne kadarki çalışmalarında yanında bulunan herkese de çok teşekkür ettiğini söyledi.

Şirinköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Ataş ile gerçekleştirdiğimiz ve içerisinde süt içilen kahvehane, Şirinköyspor gibi konuların olduğu röportajımızı videodan izleyebilirsiniz!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.