enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5649
EURO
34,9847
ALTIN
2.420,19
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

KALEDAVAZ Yeni Yönetimi İle Göreve Hazır

KALEDAVAZ Yeni Yönetimi İle Göreve Hazır
24.01.2018
A+
A-

Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı, Denizli Gazeteciler Cemiyeti(DGC)’nde gerçekleştirdiği basın açıklaması ile yeni yönetim kurulunu açıkladı.

DGC’de bugün gerçekleştirilen toplantıda Kaledavaz’a ve Kaledavazlılara hizmet amacıyla kurulmuş olan,Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’nın yeni yönetimi basına tanıtıldı.

Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’ın Yönetim Kurulu Üyeleri

Prof. Dr. Hakan SARITAŞ, Öğretim Üyesi, Pamukkale Üniversitesi İİBF Dekanı,Muhip TEMİZ, İşadamı,Adem ÖZEL, Öğretmen, Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı,Adem ÜKSEK, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi,Selman KARAAYVAZ, Tasarımcı olarak açıklanan yeni yönetim vakfın amaçlarını ve çalışmalarını paylaştı

Yapılan açıklamada;

Kaledavaz Kalkınma Ve Dayanışma Vakfı, 1998 yılında 17 gönüllü Kaledavazlının öncülüğünde her kişiden 1 lira ile bin kişiye ulaşıp Kale’nin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlamak, Kalelilerin dayanışmasını sağlamak ve ihtiyaç sahibi Kalelilere yardımda bulunmak amacıyla kurulmuştur.

Vakfımız, Kale’nin tüm mahalleleriyle birlikte ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı yapacak ve Kaleliliğin sadece nüfus cüzdanlarında kalmaması için Kaleliler arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlayacak faaliyetler yaparak sosyal bir ağ merkezi olmayı ilke edinmiştir.

Bu amaçlar doğrultusunda Vakfımız, geçmişte Kale’de tekstil atölyeleri açılarak özellikle gençlerin meslek edinmesine öncülük etmiştir. Eğitime yapılan yatırımın kutsallığına inanarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs imkanları sunarak onların alanlarında iyi yetişmelerine katkı sağlamıştır. Kaledavaz yağlı pehlivan güreşlerinin organizasyonlarında rol almıştır. Ramazan aylarında ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapmıştır.

Bugüne kadar Vakıf bünyesinde yapılan bu güzel işlere imza atan, başta kurucu üyeler olmak üzere tüm üye ve yöneticilerimize teşekkür ederiz. Bugün Vakfımızın yönetim bayrağını teslim alan bizler, büyüklerimizin bize devrettiği bu şerefli mirası daha ileriye ve daha yukarıya taşımak için çalışacağız.

Vakıf yönetimi olarak devraldığımız mirasa sadık kalarak, Kaleliler arasındaki dayanışmayı arttırmak, Kale’nin tüm mahalleleri ile beraber kalkınması, yöresel ürünlerin tanıtımı ve katma değerinin arttırılması ve iş-istihdam imkânlarının geliştirilmesine yönelik çalışmalar gerçekleştirilecektir.

Vakıfla ilgili detaylı bilgiler ve yapılacak faaliyetler Vakfımızın resmi web sitesi kaledavaz.org adresinden takip edilebilir.”diye belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.