enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5680
EURO
34,7221
ALTIN
2.492,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Kasapoğlu, Sancar Gerilimi Artıyor

Kasapoğlu, Sancar Gerilimi Artıyor
07.07.2017
A+
A-

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu  CHP İl Başkanı Teoman Sancar’ın yaptığı basın açıklamasına parti il binasında düzenlediği basın açıklamasıyla yanıt verdi. 

VATAN PARTİSİ BASIN AÇIKLAMASI

VATAN PARTİSİ BASIN AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz günlerde Vatan Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert bir dil ile eleştirmişti. Bunun üzerine CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in PKK ile olan fotoğrafları ile cevap vermişti. Teoman Sancar’ın basın açıklaması üzerine bir açıklamada Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu’ndan geldi.

İbrahim kasapoğlu

İbrahim Kasapoğlu

İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu “CHP İl Başkanı partimizin “Adalet” yürüyüşü konusundaki dostça yaptığı uyarı ve eleştirilere kulak vereceği yerde, bize çöplükten bulduğu fotoğraflarla yanıt vermeye kalkıyor. Aklı sıra bizi korkutacak. O fotoğrafları CIA, FETÖ, PKK 25 yıldır psikolojik savaş için kullanıyor.  Sevgili CHP’li dostlar yol ayrımına geldiniz. Dost acı söyler ama gerçekleri söyler. Gerçeklerden koparsanız milletten de koparsınız. Ya Atatürk’ün izinde, Mustafa Kemal’in askerlerinin yolunda yürüyeceksiniz, bizlerle, vatanseverlerle, Atatürk milliyetçileriyle devrimcilerle, Türk Milletiyle kucaklaşacaksınız, ya da HDP ile, PKK ile, FETÖ ile, ABD ile buluşacaksınız. “dedi.

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu ‘nun açıklamasının ayrıntıları şöyle ;

CHP İl Başkanı partimizin “Adalet” yürüyüşü konusundaki dostça yaptığı uyarı ve eleştirilere kulak vereceği yerde, bize çöplükten bulduğu fotoğraflarla yanıt vermeye kalkıyor. Aklı sıra bizi korkutacak. O fotoğrafları CIA, FETÖ, PKK 25 yıldır psikolojik savaş için kullanıyor. Bizim sağımız solumuz oynamaz. 50 yıl önce ne dediysek bugün de arkasındayız. Biz Türk Milletinden hiçbir şey saklamayız. Apo görüşmemizi kitap haline getirdik. Herkesin okumasını öneririz.

1989 – 1991 yıllarında Genel Başkanımız Bekaa’ya giderek görüşme yaptı. Abdullah ÖCALAN yakalandığında kendisine soruldu. O da aynen şunları söyledi : “Perinçek geldi. Silahları bırakın, PKK’yı dağıtın, Türk Milletine sığının, ABD’nin, Avrupa’nın piyonu olmayın” dedi. Kötü mü demişiz ? Yanlış mı demişiz ? Maalesef başaramadık. Eğer başarabilseydik, bugün 40 bin şehidimiz olmazdı. PKK diye bir sorunumuz da olmazdı.

Düşmanlarla bile görüşülebilir. Kiminle görüştüğün değil, ne görüştüğün önemlidir. İsmet İNÖNÜ Lozan’da bütün düşmanların elebaşılarıyla masaya oturdu. “Vatanımızı işgal edemezsiniz. Osmanlı yoktur. Türkiye Cumhuriyeti vardır. Bunu kabul edeceksiniz” dedi. Şimdi İnönü’ye niye onlarla görüştün mü diyeceğiz ?

CHP İl başkanı ve yöneticilerine soruyoruz :

1-HDP sizce PKK’nın yasal kolu mudur ? Yoksa değil midir ?

2-HDP/PKK ve FETÖ Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı mıdır ? Değil midir ? Bu örgütler ABD’nin ülkemiz ve bölgemizdeki piyonları mıdır ? Değil midir ?

3-HDP/PKK Yöneticilerinin yürüyüşünüzde CHP Genel Başkanıyla kol kola yürümesini doğru buluyor musunuz ? Bulmuyor musunuz ? Fetullah GÜLEN taraftarlarına yürüyüşünüze katılma talimatı verdi ne diyorsunuz ?

4-Sizce cezaevlerinde yatan 50 bini FETÖ’cü, 20 bini PKK Militanı toplam 70 bin kişi mağdur mudur ? Değil midir ?

5-Sizler, “Adalet çöktü”,“Cezaevleri tıka basa doldu” diyerek bunlar için mi yürüyorsunuz ? Yoksa Enis BERBEROĞLU,  Gökmen ULU,  Mediha OLGUN gibi gerçekten mağdur bir avuç insan için mi yürüyorsunuz ?

6-Kamudan 105 bin FETÖ ve PKK yandaşının temizlenmesi sizi niye rahatsız ediyor ?

7-“Adalet” yürüyüşüne Ümit KOCASAKAL, Deniz BAYKAL, Metin FEYZİOĞLU niçin katılmıyor ?

8-HDP/PKK ile kol kola yürüyerek Türkiye’ye hangi adalet, hangi demokrasi ve hangi özgürlük gelecek ?

9-CHP 2019 Seçimlerine HDP/PKK ile ittifak içinde giderse sizce seçimleri kim kazanır ?

10-Anayasa Referandumunda büyükşehirlerde AKP baş aşağı giderken, şimdi sizin HDP ile kol kola yürüyüşünüze Tayyip Erdoğanlar, AKP Yöneticileri kıs kıs gülüyor mu, yoksa üzülüyor mu ? Sizler kime hizmet ediyorsunuz ?

Efsunlanmış gibi birçok CHP’li Vatan Partisinin AKP’nin yanına gittiğine inanıyor. Bu Dünya’nın en büyük yalanıdır. Biz yıllar önce kimse ağzına FETÖ’yü almazken ona terör örgütü diyorduk. Biz yıllar önce açılım yapılırken, PKK terör örgütüdür, terör örgütüyle masaya oturulmaz, açılım yapılmaz diyorduk. Biz aynı yerimizde duruyoruz. FETÖ ile işbirliğini, PKK ile açılımı kim terk etti ? Kim kimin yanına gitti ?

Sevgili CHP’li dostlar yol ayrımına geldiniz. Dost acı söyler ama gerçekleri söyler. Gerçeklerden koparsanız milletten de koparsınız. Ya Atatürk’ün izinde, Mustafa Kemal’in askerlerinin yolunda yürüyeceksiniz, bizlerle, vatanseverlerle, Atatürk milliyetçileriyle devrimcilerle, Türk Milletiyle kucaklaşacaksınız, ya da HDP ile, PKK ile, FETÖ ile, ABD ile buluşacaksınız. Hepimiz aklımızı başımıza almalıyız. Vicdan muhasebesi yapmalıyız. “Hayatta en gerçek yol gösterici bilimdir, akıldır.” dedi.

[highlight]Sancar Vatan Partisi’nin Açıklamalarına Cevap Verdi[/highlight]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.