enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
35,0041
ALTIN
2.323,31
BIST
9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Kent Konseyi’nden “Kadına Şiddete Hayır” semineri

Kent Konseyi’nden “Kadına Şiddete Hayır” semineri
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü kapsamında “Kadına  Şiddete Hayır” semineri düzenledi.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, Benim Mahallem Projesi kapsamında 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’ne özel bir program hazırladı. Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Kadına Şiddete Hayır” semineri Zeytinköy Merkez Camii Konferans Salonu’nda yapıldı. Programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri ve Zeytinköy Mahallesi’nden çok sayıda kadın katıldı. Seminerde kadına yönelik şiddetin türleri ve bu şiddetten korunma biçimleri anlatıldı. Kadına yönelik şiddetin toplumun kanayan yarası olduğunun altı çizildi. Seminerde bunun önüne geçilmesinde en önemli etkenin eğitim olduğu vurgulandı.

“Kadınlarımızı yalnız bırakmayacağız”

Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, şiddet dendiğinde, ilk akla gelenin fiziksel şiddet olduğunu, ancak bunun dışında psikolojik şiddet, ekonomik şiddet ve cinsel şiddetin de bulunduğunu belirtti. Kadına yönelik şiddetin asla kabul edilemez olduğunu vurguladı. Akın, “Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi olarak bizler kadınlarımızı yalnız bırakmayacağız, her zaman onlara yol göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.