enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3706
EURO
35,0351
ALTIN
2.323,12
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Kış turizminin yeni gözdesi: Denizli Kayak Merkezi

Kış turizminin yeni gözdesi: Denizli Kayak Merkezi
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Denizli Kayak Merkezi, özellikle hafta sonları binlerce ziyaretçisini ağırlıyor. Denizli’de kayak yapmak ve karın keyfini yaşamak isteyen herkesi Denizli Kayak Merkezi’ne davet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Kayak Merkezi’ne bu sezon 100 binin üzerinde turist beklediklerini ifade etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Denizli’yi kış turizminde de önemli bir cazibe merkezi haline getirmek hedefiyle hayata geçirdiği Denizli Kayak Merkezi, her geçen gün kış turizminin gözdesi haline geliyor. Denizli ve çevre illerden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ege’nin en büyük kayak merkezinde vatandaşlar karın ve kayak yapmanın keyfini çıkarıyor. Özellikle hafta sonları binlerce ziyaretçisine hizmet veren Denizli Kayak Merkezi, dünya standartlarında sunduğu imkanlarla her geçen gün kış turizminin markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Denizli Kayak Merkezi’ni ziyaret ederek karın keyfini çıkaran vatandaşlarla bir araya geldi.

Denizli’nin 2 beyazı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin bir turizm kenti olduğunu belirterek, hayata geçirdikleri Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ile Denizli Kayak Merkezi’nin alternatif turizm anlamında önemli yatırımlar olduğunu vurguladı. Başkan Zolan, “Denizlimiz hem Pamukkale’nin beyazı hem de kayak merkezimizin beyazıyla ön plana çıkacak. Alternatif turizm anlamında çeşitlendirdiğimiz bu merkezlerimizin yanı sıra, şehrimizde çeşitli dallarda spor yapma imkanı sağlıyoruz. Bu yatırımımızdan önce kayak sporunu yapma şansımız yoktu. Bu merkezimizle birlikte kayak sporu hizmetini de sunmaya başladık. Tüm sporseverlerimizi, kayak severleri, alternatif turizme meraklı vatandaşlarımızı, Denizlimize, kayak merkezimize davet ediyorum” diye konuştu.

Ege Bölgesi’ne hitap ediyor

Ege’nin en büyük kayak merkezini sadece Denizlililerin değil Muğla, Antalya, Aydın ve İzmir’den gelen kayak severlerin de ziyaret ettiğini anlatan Başkan Zolan, “Ege Bölgesi’ne hitap eden kayak merkezimize, Ege’nin Erciyes’i, Uludağ’ı diyoruz. Burada toplam 12 kilometrelik kayak imkanı var. Şu anda 3 koridorumuz var. Pistleri, telesiyej ve teleskileri ile kayak severlere dünya standartlarında hizmet veriliyor” dedi.

Bu sezon beklenen ziyaretçi sayısı 100.000

Her çocuğun bir spor branşıyla uğraşmasının büyük önem taşıdığına dikkati çeken Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Denizli’de spor yapma imkanı anlamında pek çok hizmet sağladık. Spor hayatın kendisidir. Fiziksel ve ruhsal gelişimin yanı sıra ekip ruhunu, birlik ve beraberliği de sağlar. Şehir merkezimiz çok kar yağışı almıyor. Bu merkezimize gelerek, karın güzelliklerini görmeleri ve kayak sporuyla çocuklarımız ve gençlerimizin buluşmasını diliyorum. Vatandaşlarımız burada kar hasretini giderecek. Dünya standartlarında teknolojiye sahip tesislerimiz, güvenlik anlamında da en üst seviyede. Özellikle hafta sonlarının yoğun geçtiğini görüyoruz. Bu yıl 100 binin üzerinde yerli turistin kayak merkezimizden faydalanacağını tahmin ediyoruz.”dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.