enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3039
EURO
35,1110
ALTIN
2.282,38
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

“Kız Kardeşim” Kadınları Topluma Kazandıracak

“Kız Kardeşim” Kadınları Topluma Kazandıracak
05.04.2018
A+
A-

Coca Cola ve Habitat Derneği’nin ortak yürüttüğü ‘Kız Kardeşim’ Projesinin ilk içeriği olan Bireyler için Finansal Okuryazarlık Eğitimi, eğitmen ve Sosyolog Cansu Deda’nın sunumuyla Denizli Kent Konseyi’nde gerçekleştirildi.

Eğitime yoğun bir katılım oldu. Bireyler için finansal okuryazarlık eğitiminden bahseden Sosyolog Deda, “Kadınların bireysel ve toplumsal yaşamlarını iyileştirmelerine destek olmayı, yeteneklerini geliştirebilecek ve yetkinlik kazanacakları platformlar yaratmayı, kadınların ekonomik sürece katılımlarını artırmak amacıyla eğitim ve danışmanlık desteği vermeyi hedefliyoruz. Kadınların ekonomik ve sosyal konumlarının güçlendirilmesi ve bölgesel ekonomik kalkınmada etkin rol almasını sağlayacak fırsatlar yaratılması için eğitimlerimiz devam ediyor.Türkiye’de kadınları maalesef ülkemizde iş gücüne katılım oranı düşük ve yıllara göre de azalma gösteriyor. Kadınların kendi işlerini kurarak ekonomiye katılmaları gerekiyor” dedi.

”Eğitimlere Destek Veriyoruz”

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, “Kadınlarımızın toplumda etkin bir rol alması için eğitimlere destek veriyoruz. Bugünkü eğitim oldukça faydalı ve kadınlarımız çok fazla ilgi gösterdi. Cansu Hanım’a eğitim ve bilgileri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.