enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5875
EURO
34,8655
ALTIN
2.496,07
BIST
9.694,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Konuşma Bozukluğu Olan Kadından Günlerdir Haber Alınamıyor

Konuşma Bozukluğu Olan Kadından Günlerdir Haber Alınamıyor
13.11.2017
A+
A-

Denizli Çal İsabeylili olan 4 yıllık evli olan kadın, Manisa’daki evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Konuşma ve yazma bozukluğu olan kadın kaçtı mı kaçırıldı mı? İşte bu sır perdesi aralanmaya çalışılıyor.

Alınan bilgiye göre, Manisa Sarıgöl İlçesi Selimiye Mahallesi TOKİ evlerinde ikamet eden Çal İsabeylili olan 1994 doğumlu Emine Demirkol’un 30 Ekim 2017 tarihinden itibaren kayıp olduğu belirtildi.

Dedesi ile kalıyordu

İddialara göre, eşi evden işe gitmek için çıktıktan sonra, evde bulunan eşinin 85 yaşındaki dedesi ile kalan Demirkol, bir süre sonra internete girdi. Daha sonra telefonla görüştüğü bir kişiye tamam diyerek evden ayrıldı. Uzun bir süre yoğun bakımda kalan yaşlı adam konuşmalara şahit olurken yapılan görüşmeden tam birşey anlamadığı belirtildi.

Emine Demirkol’un eşi Metin Demirkol, “ Eşinin geçmişte havale geçirdiğini, konuşma ve yazma sorunun olduğunu, aynı zamanda sağlıklı düşünemediğini belirttiği eşi için, kandırıldığını düşündüğünü dile getirdi. 30 Ekim 2017 tarihinde evden ayrılan Emine Demirkol, evden ayrıldıktan 4 gün sonra sahte Facebook hesabından, abisi Süleyman K.’ya mesaj yazarak, “Abi ben iyim merak etmeyin sevdiğimin yanındayım. Çok mutluyum” ifadelerine yer vermiş. Daha sonra ikinci bir mesaj daha yazan Demirkol, bu yazılanları kendi hür irademle yazıyorum şeklinde ifade kullanmış.

Metin Demirkol; “ Eşimin bu derece bilinçli yazacağını düşünmüyorum. Konuşma ve yazma problemi var. Ben bunu başkasının yazdığını düşünüyorum ve eşimin kandırıldığını düşünüyorum” dedi.

14 gündür kayıp olan Emine Demirkol’un ailesi görenlerin insanlık namına 155 Polise veya 05456446494 – 05543123378 – 05319412592 nolu telefon numaralarına bilgi verilmesini istedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.