enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Köseoğlu, Kendini Tanıttı Hedeflerini Sıraladı

Köseoğlu, Kendini Tanıttı Hedeflerini Sıraladı
16.05.2018
A+
A-

27. Dönem İYİ Parti Denizli Milletvekili aday adayı Hüseyin Köseoğlu bugün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile kendi ve hedeflerini anlattı.

İYİ Parti Denizli Milletvekili aday adayı Hüseyin Köseoğlu bugün İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kendini Tanıttı

Köseoğlu konuşmasına bugün başlayan Ramazan ayının Türkiye’ye ve Tüm islam alemine huzur,barış ve iyilik getirmesi temennisi ile başladı. Kendini tanıtan Köseoğlu,”15 Eylül 1954 tarihinde Denizli’de doğdum. İlk,orta ve lise öğrenimini Denizli’de tamamladıktan sonra şimdiki adı Marmara Üniversitesi işletme fakültesinden 1978 yılında mezun oldum. Aynı yıl eşim Fatma Köseoğlu ile evlendim. 3 Kasım 1978 yılında S.S.K Nazilli Hastanesi’nde memuriyete başladım.1979 senesinde Denizli’ye atandım. 1983 yılında hastalık servis şefi oldum.1987 yılında kendi isteğimle memuriyetten istifa ederek Emsan İnşaat A.Ş’nin finansman müdürlüğüm görevine başladım. 1995 yılında Güneş Sigorta A.Ş Denilzi irtibat Bürosu Sorumlusu olarak başladığım sigortacılık mesleğimden 2003 yılında emekli oldum. Bu tarihe kadar ise sigorta acenteliği yapmayı sürdürdüm. 1993 yılından 2008 yılına kadar Türk Hava Kurumu Denizli Şubesi yönetimlerinde çalıştım. 2008-2012 yılları arasında THK Genel Yönetim Kurulu’nde Disiplin Kurulu üyesi olarak Ankara’da görev yaptım.2008 yılında yapılan kongre ile şube başkanı oldum ve görevime devam etmekteyim. 1 erkek ve 1 kız babasıyım. Eşim Denizli Atatürk Ortaokulu müdür yardımcılığından emekli öğretmendir. Kızım, bekar ve bankacıdır. Oğlum evli ve gıda mühendisidir.”dedi.

Hedeflerini Sıraladı

Köseoğlu İYİ Partinin kuruluş amacınından bahsetti ve Denizli için yapmak istediği projelerden bahsetti. Köseoğlu neler yapacağını şu başlıklar altında sıraladı.

1-Tüm Türkiye’de olduğu gibi özgür,bağımsız ve tarafsız bir yargının sağlanması

2-Denizli’nin bugüne kadar hak ettiği değerin verilmediği turizm sektörünün çeşitlendirilmesi ve geliştirilmesi

3-Bir zamanlar tarladan ürününü hasat ettiği zaman yeni traktör almaya giden çiftçimizin günümüzde traktör satar,tarlasını satar halinden kurtarmak,nar bahçelerini sökmek zorunda kalmaması

4-Denizlili tekstilcinin fason ürün yapmasının artık Denizlimizin markalarının Dünya piyasında yer alması

5-Asgari ücret ile çalışan emekçi kardeşlerimin haklarını savunmak, onların refah düzeylerini arttırmak

6-Kadınlarımızın ve gençlerimizin iş kaygısı yaşamaması

7-Emekli vatandaşlarımızın ay sonunu sıkıntısız nasıl getireceklerini düşünmemeleri için çalışacağını dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.