enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4790
EURO
34,9431
ALTIN
2.436,33
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Kritik Basmacı-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Sona Erdi!

31 Mart Yerel seçimlerine 5 aydan az bir süre kala Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı ile ilgili kulisler en güçlü isim olarak gösterilen Melike Basmacı, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Kritik Basmacı-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Sona Erdi!
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına tak aday adayı çıkan CHP kulislerinde en güçlü aday Melike Basmacı olarak gösteriliyordu. Dün basına Melike Basmacı’nın Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştireceği haberi bu iddiaları güçlendirmişti. Beklenen görüşme bu gün gerçekleşti. Ankara’da CHP Genel Başkanı ile özel bir görüşme gerçekleştiren Melike Basmacı, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

‘KİMSENİN MAKAMLA KOLTUKLA DERDİ YOK’

Yaptığı paylaşımda Basmacı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile çekildiği fotoğrafına yer vererek,

‘Sayın genel başkanımla yaptığımız görüşme sonunda Denizlimizde tüm belediyelerimizi alacağımız malum. Benimde tüm gücümle aday arkadaşlarımın yanında olacağımı bilmenizi isterim. Ben bir cumhuriyet kızıyım, ben bir anneyim. Ülkemiz için çalışarak borcumuzu ödeyeceğim.

Bu seçimlerde benimde, kimsenin makamla koltukla derdi yok, biz Denizlimizi ve ülkemizi yalandan talandan kurtararak, hak ettiğimiz laik, özgür, güçlünün haklı değil haklının güçlü olduğu adil, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleriyle yönetilen bir ülke için çalışmaktayız.
Hep birlikte başarabiliriz.’

ifadelerini kullandı.

CHP’de Büyükşehir’e Aday O İsim mi Olacak?

ADAY OLACAK MI?

Yapılan özel görüşme ile ilgili herhangi bir detay aktarılmazken, Basmacı’nın Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği bu görüşmede Genel Başkan Kılıçdaroğlu tarafından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmasını istediği ifade ediliyor. CHP Denizli’de aday adaylığı sürecinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na sadece Arif Balkanay talip olmuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.