enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3627
EURO
34,9648
ALTIN
2.326,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Küçük Çocuk İnsanlık Dersi Verdi

Küçük Çocuk İnsanlık Dersi Verdi
06.12.2017
A+
A-

Denizli’de dün akşam saatlerinde yaşanan olay tam bir insanlık dersi niteliği taşıyor.

Denizli Merkezefendi İlçesi Bayramyeri meydanındaki minik sokak köpeğinin aç olduğunu ve üşüdüğünü fark eden küçük çocuk cebindeki son bir kaç lirasıyla aldığı mama ile sokak köpeğini besledi. Sevgi ve şefkat duygusunun ne denli önemli olduğunu gösteren bu davranışı bir çok büyüğüne örnek olan küçük çocuk topluma “insanlık” dersi verme konusunda bununla da yetinmedi.

‘Bütün İnsanlar Aynı Şeyi Yapmaz Mı?’

Son günlerde hayvanlara akıl almaz işkencelerin yapıldığı bir süreçte örnek ve duyarlı vatandaş nasıl olmalı sorusunun cevabını davranışları ile yüzümüze çarpan çocuk fotoğrafı çekildiği esnada “abi beni çekmenize gerek yok, zaten bütün insanlar aynı şeyi yapmaz mı? Bunlar bizimle aynı doğayı paylaşıyor bende onlarla harçlığımı paylaştım” dedi.
İnsanlık ölmemiş dedirten ve bu soğuk günlerde yürekleri ısıtan koca yürekli adamın affına sığınarak fotoğraflarını yayınlıyoruz. İşte o kendi küçük yüreği kocaman adam.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.